Cât încasează lunar Andreea Mantea de la Kanal D, pentru emisiunea Puterea Dragostei. Odată cu sezonul 2, turcii i-au mărit salariul

Publicat: 02/09/2019 | 13:58

Andreea Mantea stă mai mult timp în Turcia, decât în România, motiv pentru care și-a luat și fiul cu ea. Vedeta de la Kanal D a intenționat să se întoarcă acasă, după prima lună, însă șefii i-au făcut o ofertă de nerefuzat, pentru care oricine ar fi acceptat să plece din țară.

Inițial, producătorii i-au promis că vor muta emisiunea în România, însă pentru că s-au înregistrat audiențe foarte mari, sezonul 2 a început mult mai repede decât era prevăzut, la numai câteva zile după ce se încheiase primul. Astfel. Andreea a fost nevoită să meargă din nou în Turcia, iar cei de la Kanal D i-au mărit salariul cu câteva mii de euro. Se zvonește că onorariul ei se apropie acum de 20.000 de euro lunar.

Pe lângă salariul uriaș, Andreea se bucură de condiții excelente în Turcia. E cazată într-un duplex mobilat și decorat ca-n reviste și are servitori pentru tot ce își poate dori și imagina. Pe lângă bona lui David, fiul ei, alte două femei au fost angajate special pentru ea și îi stau mereu la dispoziție: una îi pregătește mâncare, iar cealaltă se ocupă de curățenie, potrivit Libertatea.ro.

Împreună cu David pe platourile de filmare

Andreea Mantea, David și echipa au mers pe platourile de filmare de la Puterea dragostei. Vedeta a fost cea care a condus. Ea a avut mașină cu șofer, inițial, dar acum a renunțat pentru a conduce chia rea. “Am mers câteva luni cu șofer, dar mă lua agitația, panica, nu înțelegeam de ce. Am observat că aici se conduce așa cum conduc și eu”, a spus Andreea Mantea, în exclusivitate pentru Teo Show.

“Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă! Sunt româncă adevărată!”, a declarat Mantea la Kanal D. Nu este prima oară când Andreea mărturisește că își dorește să revină în țară. Totuși, de ce a rămas atâta timp la Istanbul?! “M-am atașat de oamenii ăștia, ce să fac?!”, a spus Andreea Mantea.