Andreea Mantea si Stefan Stan s-au impacat! Cum crezi ca a recucerit-o pe vedeta dupa ce a inselat-o?

Publicat: 01/05/2013 | 09:36
Andreea Mantea si Stefan Stan s-au impacat! Cum crezi ca a recucerit-o pe vedeta dupa ce a inselat-o?

Povestea de dragoste dintre Stefan Stan si Andreea Mantea pare sa fie rupta din telenovele, caci relatia dintre cei doi a fost pusa tapet la TV. Cei s-au despartit recent dupa ce artistul a inselat-o, iar acum s-au impacat, doar se iubesc!

Andreea Mantea a tunat si a fulgerat in fata telespectatorilor. Viitorul ei sot a inselat-o cu o tanara, pe nume Laura, care a fost o „femeie usor accesibila”, dupa cum a spus Stefan Stan. Asta a fost scuza cantaretului, iar prezentatoarea l-a iertat, caci femeile astea „sunt penibile”, a spus ea, motiv pentru care s-a refugiat, din nou, in bratele iubitului ei.

Andreea Mantea a suferit ca Stefan a inselat-o, insa nu a fost o situatie noua in viata ei. Vedeta este de parere ca toti barbatii insala, iar treaba cu infidelitatea i s-a mai intamplat.

Umbla vorba prin targ ca artistul o dispera cu telefoanele pe Mantea si plangea de fiecare data cand vorbeau.

„L-am iertat, nu am cum sa nu-l iert pentru il iubesc prea mult, problema este de cum vor decurge lucrurile intre noi. Nu am de unde sa stiu daca ma va insela iar. Eu stiu starea lui de spririt. De cand s-a intamplat ce s-a intamplat noi am stat despartiti doar o zi, in rest am stat impreuna”, a spus Mantea, la Kanal D.

C.C

Citește și...