Angelina Jolie vrea să renunţe la actorie şi să se facă femeie de casă! Vezi ce a determinat-o să ia această decizie!

Publicat: 02/12/2012 | 20:00
Angelina Jolie vrea să renunţe la actorie şi să se facă femeie de casă! Vezi ce a determinat-o să ia această decizie!

Actriţa în vârstă de 37 de ani spune că este gata "să întoarcă spatele Hollywood-ului", pentru că fiii ei încep să intre în adolescenţă. Cel mai mare copil al ei, Maddox, are în prezent 11 ani, informează thesun.co.uk.


„Cred că voi renunţa la actorie pe măsură ce copiii vor deveni adolescenţi, pentru că vor avea nevoie de mai multă atenţie. Dacă voi renunţa mâine, mă voi simţi foarte bine acas
ă”, a spus Jolie.

Mult aşteptata nuntă a actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, care alcătuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, urmează să aibă loc în curând, a anunţat artistul american săptămâna aceasta, pe când se afla la New York, unde a asistat la premiera celui mai recent film al său, „Killing Them Softly”, scrie Mediafax.

„Momentul este foarte apropiat. Se va întâmpla în curând. Am o presimţire bună faţă de asta„, a adăugat actorul american.

pitt

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, are o relaţie cu Angelina Jolie care a început în urmă cu aproximativ şapte ani. Cei doi actori s-au logodit în primăvara acestui an.

Deşi are o relaţie care durează deja de şapte ani cu Jolie, Pitt spune că ideea de a se căsători cu partenera lui de viaţă are în continuare o însemnătate foarte mare pentru el.

Avem o familie, creştem împreună nişte copii. Sunt suprins de cât de mult înseamnă în continuare căsătoria pentru mine, după ce ai avut deja toate aceste lucruri„, a spus actorul american.

Viorela Precupaş

Citește și...