Anna Lesko, fotografiată dezbrăcată, în timp ce făcea duș. Imaginile au fost făcute publice astăzi

Publicat: 08/06/2019 | 16:43

Anna Lesko este una dintre cele mai dezinhibate artiste din showbiz-ul românesc, fiind recunoscută pentru ipostazele provocatoare în care se pozează. Nu doar că se fotografiază, dar împărtășește și cu prietenii virtuali imaginile incitante, iar privitorii sunt încântați când văd postările artistei.

Recent, cântăreața s-a lăsat fotografiată în timp ce făcea duș. Îmbrăcată într-un costum de baie galben, din două piese, Anna Lesko a făcut publică imaginea provocatoare pe Internet. Un foc, un dus rece, am mai vazut d-astea”, a scris artista la fotografia postată. Fanii au rămas fără grai, însă „au găsit puterea” să îi transmistă câteva cuvinte de laudă Sub dus cu sutien îti este frig la țâțe/ Mereu tanara si frumoasa si fff sexy/ o femeie hot ca Anna Lesko nu vedem in fiecare zi/ Superbă și grațioasă„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de la fani.

”Eu fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă”

Anna Lesko a dat declaraţii incendiare despre viaţa ei intimă. Dezinhibată şi relaxată, superba basarabeancă a mărturisit că viaţa ei intimă nu a suferit după ce a devenit mamă, ba dimpotrivă! Anna Lesko a acordat un interviu pentru revista Andreei Esca, care a fost transmis live pe Facebook. Tema interviului a fost „Love is fun” („Dragostea e distractivă”), iar artista a făcut dezvăluiri despre viaţa de cuplu cu DJ Vinnie. (Nu rata: ANNA LESKO ŞI PRIETENA EI… INTIMITĂŢI NEMAIVĂZUTE ÎN PIAŢA DOROBANŢI! S-AU RETRAS AMÂNDOUĂ ÎNTR-UN COLŢ DE RESTAURANT ŞI… )

Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

Citește și...