Anna Manechina dă cărțile pe față! Nu ea l-a divorțat pe miliardar, ci… „O altă domnișoară din mediul monden e implicată în producerea unei rupturi în familia domnului” + Cum se apără pentru aventura din Mykonos: ”Eu am cunoscut subiectul de 3-4 săptămâni”

Publicat: 28/07/2020 | 00:01

Scrisoare deschisă fără precedent în showbiz-ul românesc! Anna Roman a dat cărțile pe față și a spus totul despre relația cu iscusitul milionar cu care a petrecut în Mykonos. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații incendiare.

În urmă cu câteva zile, CANCAN.RO a prezentat, în premiră, detalii savuroase despre escapada romantică din Mykonos pe care a ilustrat-o unul dintre cei mai iscusiți și erotici miliardari din România.(CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA EROTICĂ A ISCUSITULUI MILIARDAR A APĂRUT SINGURĂ PE PLAJĂ! TOȚI OCHII S-AU OPRIT ASUPRA EI…)

La scurt timp după ce au ieși la iveală amănuntele incredibile despre noua telenovelă amoroasă din lumea bună, Anna Roman, fosta logodnică a prezentatorului de la Kanal D, a rupt tăcerea.  Într-o scrisoare deschisă fără precedent, sexoasa brunetă a vorbit despre relația pe care o are cu iscusitul bogătaș, dar și despre cea care a fost motivul divorțului acestuia.

”L-am cunoscut recent într-un cerc comun de prieteni”

”Țin să fac câteva precizări deoarece sunt pusă într-o ipostaza nepotrivita și neplăcută! De câțiva ani, am avut întotdeauna o colaborare deschisă cu presa, bazată pe profesionalism, respect și am împărtășit cu drag evenimentele din viața mea, inclusiv pe cele de natură sentimentală, când a fost cazul, cu toate că știți bine că întotdeauna am fost mai rezervată din acest punct de vedere. Mi se pare neverosimil în ce scandal m-am trezit implicată, total fără voia mea, în momentul de față, asta după ce am ieșit de câteva ori cu un bărbat, atenție, care s-a prezentat că fiind SINGUR, pe care l-am cunoscut recent într-un cerc comun de prieteni”, a mărturisit Anna Roman.

Anna Roman, mărturisiri savuroase

”O altă domnișoară din mediul monden ar fi fost implicată în…”

”Nu pot fi acuzată de producerea unei rupturi familiale în condițiile în care eu am cunoscut subiectul de 3-4 săptămâni, iar el a fost implicat într-un divorț care a durat, din ce stiu eu, 1-2 ani. Aceste afirmații îmi creează atât un prejudiciu moral cât și un prejudiciu de imagine. La rândul meu sunt o femeie divorțată, stiu ce înseamnă acest lucru și cu toate că au existat tot felul de propuneri de la bărbați implicați în alte legături amoroase, conjugale sau familiale, le-am refuzat deoarece nu sunt în concordanță cu principiile mele. Dacă la primul articol legat de aceasta situație, n-am avut nicio replica pentru că nu au existat exagerări, la ultimul referitor la ,,furt de soț”, efectiv nu am putut să nu fac aceste precizări, cu atât mai mult cu cât, din cunoștințele mele, o alta domnișoară din mediul monden, implicată în mai multe scandaluri de presa și mult mai mediatizata decât mine, ar fi fost implicată în producerea unei rupturi în familia domnului în cauză și nicidecum eu. Declar aceste lucruri pentru a-mi apăra demnitatea”, a mai spus bruneta.

”Nu mă regăsesc în aceasta lume”

”Sunt o femeie corectă, muncesc, îmi văd de treaba mea și nu doresc să fiu implicată în telenovele din viața mondenă, motiv pentru care m-am și retras cât am putut de mult, după relația foarte mediatizată pe care am avut-o cu Cătălin Cazacu acum câțiva ani și nu mă regăsesc în această lume, prefer să-mi văd de business-ul meu vestimentar și în liniște de viața mea pe care o doresc PRIVATĂ și sper să înțelegeți acest lucru!”, a mai spus  Anna Roman.

Anna Roman, declarații savuroase despre relația cu iscusitul miliardar

Anna Roman, lipici la milionari!

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Următorul pas pe care cei doi l-au făcut în relația lor a fost să se mute împreună, iar pentru o perioadă au împărțit apartamentul din Capitală al motociclistului.

Totul s-a terminat în momentul în care „Manechina” ar fi fost „tradusă” de Cazacu. Dezamăgită, bruneta a decis să părăsească locuința acestuia. Din câte se pare, bruneta n-a suferit prea mult după vedeta Kanal D. După ce a ”divorțat” de Cătălin Cazacu, Anna ”Manechina” a bifat câteva relații cu diverși milionari atât din România, cât și din străinătate.(NU RATA: ANA MANECHINA A PRIMIT CHEILE UNUI RANGE ROVER DE LA ”IUBI CHELTUITORUL”!)

Anna Roman a rămas doar în chiloței, în timp ce se schimba în Herăstrău

Imagini fierbinți!

Anna Roman este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate tinere din showbiz. Sexoasa brunetă, care cochetează cu modelingul, dar și cu designul vestimentar, a fost protagonista unor momente de-a dreptul incendiare care, cu siguranță, sunt de natură să stârnească cele mai ascunse gânduri ale masculilor.

În vara anului trecut, Anna ”Manechina” a participat la o ședință foto pentru ”Atmosphere Fashion”, care a avut loc în unul dintre cele mai mari parcuri din București.

Cum shooting-ul s-a desfășurat în aer liber, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a fost nevoită să schimbe ținutele într-un mic cort amplasat în spatele unor tonete din zona Herăstrău. Așa se face că, la un moment dat, Anna Roman a rămas doar în chiloței în parc. Sexoasa brunetă s-a schimbat de rochiță, dar n-a observat că este filmată.(DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.