Anna Roman, vacanță de vis cu miliardarul divorțat al Bunesei

Publicat: 21/07/2020 | 23:25

Anna Roman ar fi tras ”lozul cel mare” în plan sentimental. I l-a suflat ”Bunesei” pe iscusitul și eroticul miliardar și a plecat cu el, ”la pachet” cu o prietenă, în Mykonos. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini fabuloase și a unor amănunte unice legate de cea mai nouă „telenovelă” din lumea bună. Protagonistul poveștii este un miliardar iscusit și erotic din Capitală. (CITEȘTE ȘI: ANA MANECHINA A PRIMIT CHEILE UNUI RANGE ROVER DE LA ”IUBI CHELTUITORUL”!)

În urmă cu ceva timp, renumitul afacerist a pus capăt mariajului în care era implicat, cel mai probabil din cauza uneia dintre cele mai controversate frumuseți din showbiz. În oraș se zvonește că mărul discordiei din relația iscusitului și eroticului miliardar ar fi fost chiar Bunesa. Dar, din câte se pare, nu ea a fost cea care s-a bucurat pe deplin de dărnicia acestuia.

După starea de urgență, aparent cu o tactică bine pusă la punct, Anna Roman a reușit să i-l „sufle” Bunesei pe reputatul miliardar. Fermecat de sexoasa brunetă, bogătașul n-ar fi stat mult pe gânduri și ar fi orchestrat o escapadă în una dintre cele mai luxoase insule din Grecia. (NU RATA: ANNA “MANECHINA“, LOVITĂ ÎN PLIN DE CORONAVIRUS. “M-AM CHINUIT CA SĂ…”)

Anna Roman, vacanță de vis cu miliardarul divorțat al Bunesei

Deplasare cu „private jet”!

Potrivit unor surse D.A.S., recent, miliardarul iscusit și erotic a închiriat un avion privat Cessna XLS și le-a luat la Mykonos, ”la pachet” pe Anna ”Manechina” și pe o prietenă. Drept dovadă stau fotografiile pe care „fosta” lui Cazacu le-a postat pe pagina ei de Instagram.

Anna a avut însă grijă să nu-l surprindă în poze pe miliardarul care a decontat sejurul de cinci stele. Cu toate acestea, bruneta n-a ratat ocazia să se fălească în mediul online cu faptul că deplasarea s-a făcut „la bussines”, cu un private jet de lux.

Din câte se pare, omul de afaceri le-a tratat ca pe niște prințese atât pe Anna Roman, cât și pe prietena ei. Cei trei au stat în unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe insula milionarilor. Potrivit site-urilor de profil, o singură noapte de cazare acolo, pentru trei persoane, costă aproximativ 3.000 de euro.

Cheltuielile escapadei n-au fost în zadar și asta pentru că miliardarul iscusit și erotic a avut parte de o companie selectă și a petrecut într-un peisaj mirific. (VEZI ȘI: ANNA MANECHINA, INEL CU DIAMANT DE LA UN AFACERIST +40. “ESTE UN BĂRBAT FRUMOS, GALANT ȘI…”)

Bogătașul a închiriat un avion privat Cessna XLS și le-a luat la Mykonos pe Anna Roman și pe o prietenă

Anna Roman, atracție la milionari după ”divorțul” de Cazacu!

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Următorul pas pe care cei doi l-au făcut în relația lor a fost să se mute împreună, iar pentru o perioadă au împărțit apartamentul din Capitală al motociclistului.

Totul s-a terminat în momentul în care „Manechina” ar fi fost „tradusă” de Cazacu. Dezamăgită, bruneta a decis să părăsească locuința acestuia. Din câte se pare, bruneta n-a suferit prea mult după vedeta Kanal D. După ce a ”divorțat” de Cătălin Cazacu, Anna ”Manechina” a bifat câteva relații cu diverși milionari atât din România, cât și din străinătate. (NU RATA: ANNA ”MANECHINA” A RĂMAS DOAR ÎN CHILOȚEI ÎN HERĂSTRĂU! S-A SCHIMBAT DE ROCHIȚĂ, DAR N-A OBSERVAT CĂ E FILMATĂ…)

Santa Marina, Mykonos, locația unde miliardarul divorțat al Bunesei a petrecut cu Anna Roman și prietena luată ”la pachet”

Anna ”Manechina” , imagini fierbinți!

Anna Roman este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate tinere din showbiz. Sexoasa brunetă, care cochetează cu modelingul, dar și cu designul vestimentar, a fost protagonista unor momente de-a dreptul incendiare care, cu siguranță, sunt de natură să stârnească cele mai ascunse gânduri ale masculilor.

În vara anului trecut, Anna ”Manechina” a participat la o ședință foto pentru ”Atmosphere Fashion”, care a avut loc în unul dintre cele mai mari parcuri din București.

Cum shooting-ul s-a desfășurat în aer liber, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a fost nevoită să schimbe ținutele într-un mic cort amplasat în spatele unor tonete din zona Herăstrău. Așa se face că, la un moment dat, Anna Roman a rămas doar în chiloței în parc. Sexoasa brunetă s-a schimbat de rochiță, dar n-a observat că este filmată. (VEZI ȘI: ”ANNA MANECHINA” L-A SCHIMBAT PE ACTUAL CU EX-UL… AVEM DOVADA!)

Anna Roman a rămas doar în chiloței, în timp ce se schimba în Herăstrău

După ce una dintre fetele din staff a ajutat-o să își deschidă fermoarul rochiței pe care o purta, Anna a intrat în cortul improvizat să-și schimbe ținuta. Cum părea să fie extrem de concentrată pe vestimentația pe care urmează să o îmbrace pentru ședința foto, Anna Roman n-a ținut cont de nimic altceva.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.