Ex-soția erotică a iscusitului miliardar a apărut singură pe plajă! Toți ochii s-au oprit asupra ei…

Publicat: 26/07/2020 | 23:28

Ex-soția iscusitului și eroticului miliardar, care a ”fugit” la Mykonos cu Anna Roman, dă semne clare că a trecut peste despărțirea de fostul partener. Blondina, care s-a ales cu o avere fabuloasă la divorț, a încins atmosfera pe litoral. A făcut senzație pe plaja milionarilor din Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe ex-soția iscusitului și eroticului miliardar al Annei Roman pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, Caelia, locul unde vară de vară milionarii României se relaxează.

Din câte se pare, sexoasa blodină a trecut peste perioada mai dificilă, divorțul de iscusitul și eroticul miliardar, iar acum pare că se bucură pe deplin de toate bucuriile vieții. Mai ales că, după cum susțin apropiații acesteia, femeia s-a ales cu o avere colosală, la partaj. Și astfel ar fi intrat în ”clubul” miliardarilor de la noi din țară.(CITEȘTE ȘI: ANNA ROMAN, VACANȚĂ DE VIS CU MILIARDARUL DIVORȚAT AL BUNESEI)

După ce a fost ”executată” de Anna Roman, ex-soția miliardarului s-a relaxat pe litoral

A atras toate privirile!

Blondina. care este posesoarea unui fizic de invidiat, a reușit, într-un timp extrem de scurt să atragă toate privirile. Imediat ce a pășit pe nisipul fierbinte de pe renumita plajă, miliardara a ajuns în centrul atenției.(VEZI ȘI: ”BRIGADA PLOIEȘTI” ȘI-A SCOS SILICOANELE PE PLAJA BOGĂTAȘILOR DIN MAMAIA!)

Într-un costum de baie din două piese, care îi punea în evidență formele bine definite, ex-soția miliardarului Annei Roman a răvășit privirile reprezentanților sexului tare.

După ce și-a lăsat fizicul bine definit să fie mângâiat de razele soarelui, fosta soție a bogătașului s-a ridica de pe șezlong și s-a îndreptat spre mare. Cu ochii ascunși sub o pereche de ochelari scumpi și cu mersul de gazelă, miliardara a reușit din nou să fure ochii bărbaților. Trupul bine tonifiat și ud, n-a avut cum să treacă neobservat pe plaja milionarilor din Mamaia.(VEZI ȘI: ANNA ”MANECHINA” A RĂMAS DOAR ÎN CHILOȚEI ÎN HERĂSTRĂU! S-A SCHIMBAT DE ROCHIȚĂ, DAR N-A OBSERVAT CĂ E FILMATĂ…)

Milionareasa a făcut ravagii pe plaja bogătașilor din Mamaia

Ex-ul a ”fugit” la Mykonos cu „private jet-ul”

Potrivit unor surse D.A.S., recent, miliardarul iscusit și erotic a închiriat un avion privat Cessna XLS și le-a luat la Mykonos, ”la pachet” pe Anna ”Manechina” și pe o prietenă. Drept dovadă au stau fotografiile pe care „fosta” lui Cazacu le-a postat pe pagina ei de Instagram.(NU RATA: ”REGELE CONSTRUCȚIILOR” & ”ÎMPĂRATUL OCHELARILOR”, FILMAȚI LA UN ZAR PE PLAJA MILIONARILOR!)

Anna a avut însă grijă să nu-l surprindă în poze pe miliardarul care a decontat sejurul de cinci stele. Cu toate acestea, bruneta n-a ratat ocazia să se fălească în mediul online cu faptul că deplasarea s-a făcut „la bussines”, cu un private jet de lux.

Bogătașul a închiriat un avion privat Cessna XLS și le-a luat la Mykonos pe Anna Roman și pe o prietenă

Din câte se pare, omul de afaceri le-a tratat ca pe niște prințese atât pe Anna Roman, cât și pe prietena ei. Cei trei au stat în unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe insula milionarilor. Potrivit site-urilor de profil, o singură noapte de cazare acolo, pentru trei persoane, costă aproximativ 3.000 de euro.

Santa Marina, A Luxury Collection Resort, Mykonos, locația unde milionarul a petrecut cu Anna Roman și prietena luată ”la pachet”

Cheltuielile escapadei n-au fost în zadar și asta pentru că miliardarul iscusit și erotic a avut parte de o companie selectă și a petrecut într-un peisaj mirific.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.