”Brigada Ploiești” și-a scos silicoanele pe plaja bogătașilor din Mamaia!

Publicat: 10/07/2019 | 19:48

”Brigada Ploiești”, compusă din Georgiana, Andreea, Ioana și Andra, și-a scos silicoanele la înaintare pe plaja bogătașilor din Mamaia, Caelia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă filmările, care sunt destinate exclusiv adulților. Atenție, urmează un video incendiar!

Pe litoral, în weekend-ul trecut, a fost, din nou, cod roșu… de distracție! În cluburile de lux din Mamaia a plouat cu șampanie scumpă Armand de Brignac, iar pe plajă, în cursul zilei, tinerele domnișoare au făcut, fără nicio exagerare, senzație. Spre exemplu, la Caelia, Georgiana, Andreea, Ioana și Andra, cunoscute împreună drept “Brigada Ploiești”, au încins imaginaţia tuturor bărbaţilor.

(VEZI AICI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE AU ARĂTAT TOT LA PLAJĂ ÎN BIKINI MINUSCULI)

S-au jucat în apă, s-au întins pe șezlong… Imagini de infarct!

Puse pe distracție, cele patru grații au făcut show! S-au întins pe șezlonguri în cele mai provocatoare poziții, s-au jucat în apă, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor. Precizăm că fetele nu sunt la prima “abatere”. În fiecare weekend, sunt prezente la Caelia și obișnuiesc să-i înnebunească pe masculii aflați la Mamaia.

Cu dotări forte, tinerele din ”Brigada Ploiești” au agitat pe toată lumea! Bărbații s-au întrebat cine sunt, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a deslușit misterul. Georgiana, Andreea, Ioana și Andra sunt fetele care și-au scos silicoanele pe plaja bogătașilor.

”Brigada Ploiești” și-a scos silicoanele pe plaja bogătașilor din Mamaia!
”Brigada Ploiești”, în acțiune pe plaja bogătașilor din Mamaia!

(CITEȘTE ȘI: FIICA INTERLOPULUI TALANU DE LA BRĂILA A ZĂPĂCIT MILIONARII PE PLAJA DE LA NUBA MAMAIA)

”Brigada Ploiești”, atracția weekend-ului la Mamaia

Sunt originare din Ploiești, iar fiecare bărbat și-ar dori să le aibă lângă el. Îmbrăcate cu costume de baie super-provocatoare, tinerele au creat, pur și simplu, “panică” pe plaja Caelia. Iar imaginile pe care vi le prezentăm nu mai au nevoie de niciun comentariu. Cu siguranță, bărbații care le-au văzut pe viu sunt și în prezent în extaz.

(NU RATA: FENTOSANII DIN ”BRIGADA NEPOȚII” AU CHELTUIT 40.000 € ÎNTR-UN SINGUR WEEKEND PE ȘAMPANII ARMAND DE BRIGNAC!)

Nu au niciun motiv să regrete faptul că au ales să meargă la Mamaia. “Brigada Ploiești” a făcut senzație în stațiunea-fanion a litoralului românesc! Mai mult ca sigur, urmează să “lovească” din nou, în următoarele weekend-uri. Cert este că filmările realizate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, destinate exclusiv adulților, nu merită, sub nicio formă, ratate!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)