Anun soc de la Hollywood! Jennifer Aniston divorteaza? Ce i-a facut sotul ei e spaima tuturor femeilor!

Publicat: 28/09/2015 | 14:56
Anun soc de la Hollywood! Jennifer Aniston divorteaza? Ce i-a facut sotul ei e spaima tuturor femeilor!

Presa din SUA arunca bomba cum că Justin Theroux ar înşela-o pe Jennifer Aniston cu actrita Margaret Qualley, în vârstă de 19 ani, care este colega sa de platou în serialul "The Leftovers".

Jennifer Aniston şi Justin Theroux sunt împreună din anul 2010. Cei doi s-au logodit doi ani mai tarziu, iar in vara acestui an au facut si nunta, in cadrul unei ceremonii restranse.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

Potrivit publicaţiilor străine, celebrul cuplu ar avea probleme din cauza unei actriţe de numai 19 ani, Margaret Qualley. Colegii acestora spune ca s-a legat o prietenie mult prea strânsâ intre cei doi si ca glumele dintre cei doi ar fi mai degraba flirt decat amicitie.

Cu toate acestea, Jennifer Aniston vrea sa devina mamica si a inceput un tratament de fertilitate, iar daca acesta nu va da roade, actrita este dispusa sa infieze un copil.

Cunoscută datorită mesertiei de actriţă

Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston este o actriţă, regizoare, producătoare de film şi femeie de afaceri americană. Vedeta are doi fraţi vitregi, John Melick şi Alex Aniston. Ea a fost căsătorită cu Brad Pitt între anii 2000 şi 2015.

V.S.

Citește și...