Anunțul făcut azi de Mihai Bobonete, la 10 ani de la cununie. Mesaj pentru soția lui, Cătălina

Publicat: 19/09/2019 | 15:39

Mihai Bobonete și frumoasa lui soție, Cătălina, aniversează azi 10 ani de la cununia civilă. Îndrăgitul actor din “Las Fierbinți” care rulează la Pro TV și-a surprins partenera de viață cu o declarație de dragoste în public, iar aceasta a avut lacrimi în ochi atunci când a citit mesajul care i-a fost adresat.

Citește și: Nu e glumă! Ce mașină conduce Mihai Bobonete. Îți vei schimba radical părerea despre el

Anunțul făcut azi de Mihai Bobonete, la 10 ani de la cununie

Cătălina a devenit soția lui Mihai Bobonete în 2009, după ce fiecare a spus câte un: “Da!” hotărât în fața ofițerului de la Starea Civilă. Anii au trecut, iar familia lor s-a mărit: au un băiat și o fată împreună. Cu ocazia aniversării a 10 ani de mariaj, comediantul a făcut publică o poză alb-negru cu partenera sa de viață, iar în dreptul ei a așternut câteva gânduri care nu au emoționat-o doar pe ea, ci și pe apropiații și fanii lor.

“La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunați de atunci încoace și la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului… Cu inima deschisă că să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îți spun sincer că: Te iubesc mai mult ca niciodată și până când moartea ne va despărți. @catalina_bobonete”, a scris carismaticul actor în dreptul imaginii de mai jos. Mihai Bobonete și Cătălina au făcut nunta în urmă cu doi ani.

Cătălina și Mihai Bobonete au făcut nunta în Vama Veche

Cătălina și Mihai Bobonete s-au căsătorit religios pe 17 iunie 2017 în Vama Veche, unde ei au tot petrecut numeroase zile și nopți de-a lungul timpului și au admirat multe răsărituri împreună. Cei doi i-au avut ca nași pe  Octavian Strunilă și soția acestuia, Oana. Îndrăgitul actor și partenera lui de viață au doi copii împreună: Octavian și Maria.