Acasă » Showbiz » Showbiz internațional » Anuntul socant facut de Brad Pitt: „De astazi nu mai fac asta”

Anuntul socant facut de Brad Pitt: „De astazi nu mai fac asta”

De: Cancan 22/05/2013 | 16:35
Anuntul socant facut de Brad Pitt: De astazi nu mai fac asta

Actorul american Brad Pitt refuza sa mai joace in scene sexy cu alte actrite in afara de Angelina Jolie si a luat aceasta decizie din respect pentru partenera lui de viata, afirma un bun prieten al starului hollywoodian, citat de dailymail.co.uk.

Brad Pitt a luat aceasta decizie din proprie initiativa, afirma aceeasi sursa intr-un interviu acordat revistei Esquire.

Totodata, Brad Pitt spune ca acele manifestari de afectiune care sunt rezervate exclusiv logodnicei lui, Angelina Jolie, nu sunt pe placul celor sase copii ai cuplului, in special pentru fiica cea mare a celor doi actori, Zahara, in varsta de opt ani.

In interviul acordat numarului din iunie/ iulie al revistei Esquire – realizat inainte ca Angelina Jolie sa anunte public ca a suferit o dubla mastectomie -, actorul a vorbit cu multa candoare si tandrete despre reactia fiicei sale Zahara, care i-a cerut sa renunte la „sedintele de sarutat” cu Angelina Jolie.

„Odata, am intrat in camera, Angie era acolo, iar Zahara s-a trezit si mi-a spus: ‘Tati, nu vei incepe sa te saruti din nou cu mami, nu-i asa?'”, a povestit, amuzat, actorul.

Frank Pollaro, un prieten apropiat al starului hollywoodian, a declarat pentru Esquire ca Brad Pitt a luat decizia de a evita scenele sexy cu alte actrite pentru ca este foarte indragostit de Angelina Jolie.

Actorul spune ca se simte cel mai fericit atunci cand se afla in compania logodnicei sale si a celor sase copii ai cuplului.

„Am foarte putini prieteni. Am doar o mana de prieteni apropiati, ii am aproape de mine pe membrii familiei mele si nu am fost niciodata atat de fericit. Confectionez diverse lucruri. Nu am avut o alta perioada din viata mea in care sa fi fost atat de fericit”, a spus Pitt.

In acelasi interviu, actorul vorbeste cu multa caldura despre logodnica sa, copiii lor si despre viata de familie.

„Intotdeauna mi-am spus ca, daca voi dori vreodata sa imi intemeiez o familie, o voi face la scara mare. Am vrut sa fie haos in casa. In casa noastra exista un zgomot constant, pentru ca mereu cineva chicoteste, tipa, plange sau sparge ceva. Imi place la nebunie treaba asta. Urasc cand ei sunt departe. Poate ca e dragut sa te afli intr-o camera de hotel si sa iti spui: ‘Ce bine, in sfarsit pot sa imi citesc ziarul!’. Dar apoi, pana a doua zi, imi e dor de toata acea cacofonie din casa noastra, de toata viata de acolo”, a mai spus acesta.

La varsta de 49 de ani, starul american pare tot mai captivat de viata de familie, insa a dezvaluit si faptul ca in trecut se temea de incapacitatea lui de a se atasa.

„Ajungeam pana departe cu anumite proiecte, dar apoi, dintr-odata, voiam sa fac altceva. Mai am doar doua credite pana sa termin facultatea. Doar doua credite. Tot ce trebuia sa fac era sa scriu un eseu. Ce fel de persoana e un astfel de barbat? Acel tip de barbat ma sperie – este genul de om care lasa intotdeauna ceva neterminat”, a spus Pitt.

Brad Pitt, care isi promoveaza in aceste zile cel mai recent film al sau, intitulat „World War Z”, crede ca drogurile recreationale pe care le-a consumat in trecut au provocat anumite „pagube”.

„Multa vreme am crezut ca mi-am provocat prea multe pagube – cauzate de droguri. Eram putin cam in deriva. Eram un tip care simtea ca a crescut intr-un spatiu vid si voia sa vada lucruri, voia sa se simta inspirat. Am mers in cautarea acelor lucruri. Mi-am irosit astfel multi ani din viata. Dar apoi m-am trezit si am simtit ca imi iroseam sansele. A fost o schimbare la nivelul constiintei. Acest lucru s-a intamplat in urma cu circa zece ani. A fost ca o epifanie – am luat decizia de a nu-mi mai irosi sansele. Am simtit ca m-am trezit. Altfel, la ce bun sa mai traiesti?”, a declarat actorul. Brad considera ca Angelina Jolie este „o eroina”, dupa ce logodnica sa a publicat un articol in New York Times, saptamana trecuta, in care a dezvaluit faptul ca a suferit o dubla mastectomie, ea fiind purtatoare a unei gene care creste cu 87% riscul de a dezvolta un cancer mamar.

Marcheline Bertrand, mama actritei, a murit in 2007, la varsta de 56 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul ovarian.

Brad Pitt a laudat curajul partenerei sale de viata, care spera ca dezvaluirea ei le va ajuta pe celelalte femei aflate intr-o situatie similara.

„Ne-am amenajat propriul nostru salon postoperatoriu si totul a devenit amuzant. Poti sa transformi aceasta experienta intr-o aventura”, a declarat ulterior actorul american pentru USA Today.

„Sunt inca emotionat. Ea ar fi putut sa nu vorbeasca deloc despre acea operatie, dar nu cred ca cineva ar fi avut de castigat ceva din asta. Pentru ea a fost foarte important sa impartaseasca aceasta experienta, pentru ca celelalte femei din lumea intreaga sa inteleaga ca acea decizie nu trebuie neaparat sa fie una infricosatoare. De fapt, poate fi un lucru care iti da putere, ceva care poate sa te faca mai puternic si pe noi toti mai puternici”.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in „Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” in anul 2005.

Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala.

Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

R.N.

Domnisoarele au inlemnit cand si-a scos tricoul! Vezi ce vedeta si-a incordat pectoralii si si-a strans viguros barbatia in mana!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...