Apel disperat al Oanei Lis! Este în stare critică pe patul de spital și are nevoie de sânge

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 18/10/2018 | 11:35

Oana Lis a făcut un apel disperat pe contul personal de socializare. A distribuit postarea unui bun prieten, a cărui mamă se află internată în stare gravă la spital și are mare nevoie de sânge.

Apel către prietenii din Sibiu: aș avea nevoie ca 1 sau maxim 2 persoane să facă astăzi sau cel târziu mâine la prima oră a dimineții o donație de sânge – musai grupa 0 – RH negativ. Detalii legate de destinatar și ce trebuie anunțat acolo în privat. E vorba de mama mea. Mulțumesc mult!”, este mesajul pe care l-a distribuit și Oana Lis.

A ajuns, la rândul ei, la spital. “Am plâns câteva ore!”

În urmă cu doar câteva zile, Oana Lis s-a confruntat, la rândul ei, cu probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital! Vedeta nu se mai putea deplasa, în urma unui incident. Viorel, soțul vedetei, era extrem de îngrijorat. Blonda a ajuns pe mâna medicilor și acum merge în cârje.

Oana Lis a mărturisit că și-a întins ligamentele în timpul unor exerciții fizice, dar că nu și-a dat seama. Doctorii au avertizat-o că dacă nu urmează tratamentul strict, poate ajunge la operație.

Nu sunt bine. Am avut o zi foarte grea, am plâns câteva ore. Am făcut niște exerciții, nu știam că mi-am întins ligamentul. Când m-am dat jos din pat am crezut că leșin de durere. Am fasceită plantară, am fost la spital. Trebuie să stau 7 zile în casă. Da, acum suntem doi oameni care avem nevoie de ajutor. L-am terorizat pe Viorel, ne-am certat de două ori azi. Eu am nevoie de ajutor și Viorel nu e obișnut. Ne-am certat din cauza asta.

Și eu acum sunt nervoasă, sincer, e foarte greu să te simți rău, să ai o durere așa tare. Când suntem bine, nu ne dăm seama cât de importantă e săbnătatea. Mă simt ca un leu în cușcă acum că trebuie să stau în casă. Nu e ceva grav, dar dacă nu o să stau liniștită, pot să ajung și la operație. Trebuie să stau cuminte, asta e. Am și kilogramele pe care le am, nu sunt vreo balerină. E foarte greu să mă deplasez, îți dai seama cât înjur prin casă. Șapte zile o să stau în casă. Sincer, leșin de durere. Iau și niște pastile”, declara Oana Lis la momentul respectiv.

 

Citește și...