Asta-i blestemului „Printului” Cristea? Iubita lui Leo de la Strehaia, plina de BUBE pe fata!

Publicat: 06/03/2014 | 17:39

Scandalurile din ultima perioada au efecte nu doar asupra fizicului, ci si asupra fizicului Renatei Gheorghe. Joi dupa-amiaza, iubita lui Leo de la Strehaia a aparut in emisiunea Adrianei Bahmuteanu plina de bube pe fata!
 

Renata a pus punct scandalurilor cu Adrian Cristea si cu Mariana Rosca, insa urmarile de-abia acum se vad.

Asa a aparut Renata in emisiunea Adrianei Bahmuteanu
Asa a aparut Renata in emisiunea Adrianei Bahmuteanu

Joi dupa-amiaza, partenera de viata a lui Leo de la Strehaia si-a lasat colegii ca la dentist. Bruneta a aparut in emisiunea Adrianei Bahmuteanu de la Antena Stars – show unde lucreaza, de altfel, ca asistenta TV – cu chipul invadat de bube.

Nici fondul de ten nu a salvat-o
Nici fondul de ten nu a salvat-o

Nici macar fondul de ten, folosit in cantitati „industriale”, nu a reusit sa acopere aceste imperfectiuni, observate atat de colegii ei, cat si de publicul spectator.
_____

CITITI SI:

Mama lui Leo de la Strehaia, foc si para pe Renata! „Sa-l lase, e casatorit si are copii!”

Renata lui Leo de la Strehaia a vrut sa plece cu un alt barbat? Vezi ce mesaje compromitatoare a dat presei Mariana Rosca!
_____

Sa fie oare o problema mai veche cu acneea sau, de ce nu?, sa fie cumva o reactie alergica a iubitei „Printului Tiganilor” la scandalul cu celalalt, „print”, Adi Cristea?

Si ele au probleme cu bubele

Acneea loveste greu in lumea showbiz-ului, iar doua vedete care se confrunta cu aceasta problema, de cateva luni bune, sunt Sore si Elena de la Mandinga. In timp ce Elena a ajuns deja in pragul disperarii ca tratamentele pe care le-a urmat au fost zadarnice, Sore pare ceva mai detasata, la acest capitol. Sau, cel putin, aceasta este atitudinea pe care o adopta in public, cand este intrebata despre aceasta problema.

J.D
 

Citește și...