Asta-i blestemului „Printului” Cristea? Iubita lui Leo de la Strehaia, plina de BUBE pe fata!

Publicat: 06/03/2014 | 17:39
Asta-i blestemului „Printului” Cristea? Iubita lui Leo de la Strehaia, plina de BUBE pe fata!

Scandalurile din ultima perioada au efecte nu doar asupra fizicului, ci si asupra fizicului Renatei Gheorghe. Joi dupa-amiaza, iubita lui Leo de la Strehaia a aparut in emisiunea Adrianei Bahmuteanu plina de bube pe fata!
 

Renata a pus punct scandalurilor cu Adrian Cristea si cu Mariana Rosca, insa urmarile de-abia acum se vad.

Asa a aparut Renata in emisiunea Adrianei Bahmuteanu
Asa a aparut Renata in emisiunea Adrianei Bahmuteanu

Joi dupa-amiaza, partenera de viata a lui Leo de la Strehaia si-a lasat colegii ca la dentist. Bruneta a aparut in emisiunea Adrianei Bahmuteanu de la Antena Stars – show unde lucreaza, de altfel, ca asistenta TV – cu chipul invadat de bube.

Nici fondul de ten nu a salvat-o
Nici fondul de ten nu a salvat-o

Nici macar fondul de ten, folosit in cantitati „industriale”, nu a reusit sa acopere aceste imperfectiuni, observate atat de colegii ei, cat si de publicul spectator.
_____

CITITI SI:

Mama lui Leo de la Strehaia, foc si para pe Renata! „Sa-l lase, e casatorit si are copii!”

Renata lui Leo de la Strehaia a vrut sa plece cu un alt barbat? Vezi ce mesaje compromitatoare a dat presei Mariana Rosca!
_____

Sa fie oare o problema mai veche cu acneea sau, de ce nu?, sa fie cumva o reactie alergica a iubitei „Printului Tiganilor” la scandalul cu celalalt, „print”, Adi Cristea?

Si ele au probleme cu bubele

Acneea loveste greu in lumea showbiz-ului, iar doua vedete care se confrunta cu aceasta problema, de cateva luni bune, sunt Sore si Elena de la Mandinga. In timp ce Elena a ajuns deja in pragul disperarii ca tratamentele pe care le-a urmat au fost zadarnice, Sore pare ceva mai detasata, la acest capitol. Sau, cel putin, aceasta este atitudinea pe care o adopta in public, cand este intrebata despre aceasta problema.

J.D
 

Citește și...