Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Astrograma secreta a Simonei Halep! Ce are scris in stele sportiva despre care vorbeste tot mapamondul!

Astrograma secreta a Simonei Halep! Ce are scris in stele sportiva despre care vorbeste tot mapamondul!

De: Cancan 14/06/2014 | 12:01
Astrograma secreta a Simonei Halep! Ce are scris in stele sportiva despre care vorbeste tot mapamondul!
Simona Halep

Astrologul CANCAN.ro, Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma lui Simonei Halep si a aflat ce surprize ii rezerva viitorul tenismenei care a obtinut performante dupa performante in ultima perioada!

Steaua la nastere a Simonei este Bharani. Aceasta constelatie este patronata de Venus, iar simbolul este “elefantul”. Venus semnifica iubire si experienta fericirii in viata. Energiile venite din aceasta parte o fac pe Simona sa fie capabila de a se conecta energetic cu persoanele la un alt nivel decat o fac majoritatea. Este o persoana sensibila, care primeste in suflet atat lucrurile bune, cat si pe cele rele, fara filtru. Are capacitatea de a vedea cat de buni sunt oamenii si poate oferi multe sfaturi bune. Prin nastere, este inzestrata cu o putere extraordinara de munca si cu o vointa iesite din comun.

Simona a purtat tot timpul bratara norocoasa
Simona a purtat tot timpul bratara norocoasa

Semnul nasterii in horoscopul european este Balanta, ascendentul in Vedic este Scorpion, iar Luna se afla in Berbec. Asta inseamna ca Simona ia din toate zodiile calitati. Balanta o face sa fie corecta si onesta, Berbecul ii da puterea fizica si psihica, iar semnul Scorpionului o ajuta sa puna pasiune in ce ii place si aduce noroc in recunoasterea meritelor.
 

Harta Simonei este puternic aspectata cu calatorii si castiguri financiare mari, cel putin pana in 34 de ani. Are o relatie neobisnuita cu famila sa si isi doreste mult sa manangerieze totul in viata sa. Nu este o persoana cheltuitoare si vrea sa stranga cat mai multi bani. Este extrem de muncitoare si are o incapatanare fantastica care o duce in atingerea obiectivelor.
Marele benefic Jupiter are grija de tot ce tine de cariera sa, statut, reputatie si sustinerea tatalui sau a unei figuri masculine cum ar fi fratele sau. Venus tot aici o ajuta sa combine munca cu succesul. Eforturile Simonei ii aduc rezultate pline de confort si lux. Cu toate ca aspectele o fac sa ajunga unde isi doreste si ii dau un statut bun, ea mereu ramanand o persoana simpla si practica in caracter.
 

Se marita pana la 27 de ani

Casatoria in harta sa apare undeva pana la 27 de ani! Harta sa arata ca sotul sau va fi din cercul cunostintelor si va avea aceeasi pasiune ca si ea –sportul-. Este foarte posibil sa il cunoasca la un eveniment important! Ea vede casa sa ca locul in care vrea sa stea departe de tot ce ii este strain. Abia cand ajunge acolo resimte oboseala acumulata si reuseste sa se odihneasca. Este absolut necesar ca ea sa isi mentina echilibrul sanatatii sale prin pace sufleteasca.

Simona a pierdut finala de la Roland Garros in fata rusoaicei Maria Sharapova
Simona a pierdut finala de la Roland Garros in fata rusoaicei Maria Sharapova

Cunostintele dobandite cu timpul se vor “cerne” usor, unele o vor sustine si chiar o vor ajuta in proiecte viitoare, iar altele o pot dezamagi. Nu trebuie sa isi faca prea mult griji la acest aspect. Este clar faptul ca ea a ajuns la un nivel inalt prin munca, dar nici nu trebuie sa uite ca oamenii pot fi si rautaciosi! Atunci cand simte ca nu mai poate, este indicat sa se retraga intr-un loc cat mai linistit si izolat unde sa isi puna in ordine gandurile.
 

Simona are o personalitate dinamica si vibranta combinata cu o putere incredibila a psihicului. Este o persoana inteligenta si are capacitatea de a lua decizii foarte rapid. Timpul si experienta o pot duce la o tarie a puterii psihicului asemanatoare cu cel al pilotilor sau militarilor.
 

Pana in 2019 va ajunge pe primul loc!

Harta Simonei arata ca pe undeva relatia cu mama sa este destul de rigida, mai aproape de cariera si sufletul ei va fi mereu tatal sau fratele sau – oricum o figura masculina din familie – care se implica direct. Simona are o personalitate extrem de puternica, iti doreste enorm sa ajunga la cea mai buna pozitie. Momentan astrele o sustin bine, dar nu vor sa o duca direct unde viseaza deoarece considera ca trebuie sa invete si are nevoie de experienta. Marele intelept Jupiter ii ghideaza calea carierei sale.

simona halep

Exista mari sanse sa reuseasca maxim pana in 2019 sa isi atinga marele vis de a fi pe primul loc, insa in procent de 80% nu cred ca va face asta anul viitor!
E este o persoana foarte activa, iubeste provocarile si isi poate schimba usor starea de spirit, dar pe cealalta parte nu poate avea liniste pana nu isi atinge obiectivele propuse. Mereu ii va domina pe cei din jur tocmai pentru ca este o persoana imprevizibila in miscari si fapte!
 

Nu tolereaza bine ideea de a fi subordonata si de aceea risca sa aiba niste neintelegeri cu familia sa. Pe undeva inclin sa cred ca libertatea pe care ea si-o va asuma curand nu va fi chiar pe placul tuturor sau vor fii ingrijorati ca poate este prea tanara sa iti ia viata in serios.

Previziuni:
Pana in 2015, Simona are perioada cu multe rezultate bune, multe satisfactii, dar nu simte ca a ajuns unde isi doreste inca. Vrea succes total in ceea ce face si nu vrea sa se lase pana nu il atinge. Nivelul de independenta creste, i se dezvolta o personalitate foarte puternica si uneori va tinde sa munceasca prea mult. Nicio incercare grea nu pare sa o intimideze, ba chiar o ambitioneaza!
 

Pana in Noiembrie 2014
 

Este o perioada foarta buna pentru afaceri si munca. Castiguri financiare si mult respect din partea oamenilor! Pe de alta parte, vor aparea si niste cheltuieli legate de casa-revonare, mobila noua, etc-. Iar va fii nevoita sa calatoreasca mult pentru munca. Viata de familie se arata fericita, iar daca unele peroane vor incerca sa ii strice reputatia nu vor avea niciun succes.
Se indragosteste anul asta!

Simona Halep

Pana in Martie 2015 inclin sa cred ca Simona isi va face o noua relatie sau va lasa oamenii sa o vada alaturi de o prezenta masculina care e de ceva timp in viata sa! Zic asta deoarece apare fericirea adusa de o relatie si linistea pshica. Important e sa aiba grija si sa fie precauta pentru stabilizarea acestei multumiri sufletesti, deoarece exista riscul la un moment dat- prin Mai- ca lucrurile sa ia o alta intorsatura! Este indicat sa lase viata sa decurga normal, fara presiuni si graba!

Din Noiembrie 2014 pana in Ianuarie 2015 apar anumite intarzieri si obstacole care o vor pune pe ganduri. Sanatatea ii va fii foarte sensibila in acea perioada. Se pare ca o persoana care ori lucreaza pentru ea, ori cu ea impreuna nu isi respecta un angajament. Important e sa treaca cu optimism peste, deoarece 2015 vine cu mari surprize!

Simona Halep
Simona Halep

Viata ei personala va fi mereu limitata de cea prefesionala, inclusiv atunci cand va veni vorba de copii. Prefera sa amane aparitia lor pana atunci cand ea va crede ca a ajuns deja unde isi doreste! Cauta doar o relatie serioasa si langa aceasta va dori sa ramana! Stabilitatea ii da sentimentul de siguranta si tocmai de aceea mereu va fi retrasa si nu va face toate lucrurile cand se va simtit pregatita! O eventuala iubire noua ar putea sa ii ia din concentrare si momentan nu isi doreste asta. Inainte de a se casatori ii apar cateva incercari de relatii…dar va stii clar cand il va gasi pe cel potrivit!

Roxana Lusneac

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe pagina ei de Facebook si poate fi contactata la adresa de email [email protected]

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...