Au crezut că se ajunge la bătaie! Ce s-a întâmplat cu ultimii eliminați de la Exatlon în drum spre România? Avem imagini din avion!

Publicat: 17/12/2018 | 12:50

Concurenții de la Exatlon 2 revin în România. Au urcat în avion la Santo Domingo, cu direcția Madrid. În aeronavă, Cristi Pulhac schimbă impresii cu Iulian Pîtea și Corina Petruț. Cu excepția Anei Otvoș, care a adormit, toți se află sub influența ultimelor rezultate din fazele finale ale Exatlon.

”Discutam cu ăştia mai bătrâni”, glumește, la un moment dat, semifinalista Corina. ”Da, şi eu sunt bătrân. Maturitatea de care am dat dovadă”, spune Iulian. ”Exilată” cu un rând mai în faţă, Mădălina Predoi intră în cadru. ”Se întoarce doamna pisălog… doamna psiholog”, râde Iulian.

”Femeile, în general sunt un pic mai mature, la aceeaşi vârstă. Dar în zilele noastre nu se mai aplică aceste reguli”, explică Mădălina Predoi, conform wowbiz.ro.

Într-un final se trezește și Ana, care este luată la întrebări de reporter. ”Ce ai să le transmiţi fanilor?”. Ana răspunde sec: ”Să ne aştepte acasă, să dormim, să ne odihnim”.

Iulian are altă perspectivă: ”Abia aştept să-i terorizez pe reţelele de socializare”.

”Întrebarea este, avem fani?”, este replica Anei. ”Ne tot întreabă Metin ce părere avem despre fani, asta înseamnă că există, dar nu ştim ce se întâmplă. Mie mi-e frică, de aia vreau să rămân în avionul ăsta o perioadă”, explică Iulian.

”Trebuie să avem grijă, după ce ne-am certat noi pe aici, poate găsim familiile pe aeroport că se bat”, spune, în glumă, Ana Otvoş. ”Nu e aşa, uite, mie ultima săptămână mi-a plăcut extraordinar de mult”, spune Pulhac, făcând referire la momentul în care Faimoşii s-au mutat împreună cu

Războinicii la vilă şi au început jocurile individuale. ”Da, ne-am distrat maxim. Nu mai suntem rivali”, spune Iulian. ”Exact, de asta m-au şi mutat pe mine aici. Au spus că nu pot trăi unul fără altul şi a trebuit să mă conformez”, explică Mădălina.

Citește și...