Au divortat, dar degeaba! Lora si Dan Badea se vor vedea in fiecare zi. Cum e posibil asa ceva

Publicat: 14/10/2014 | 09:56
Au divortat, dar degeaba! Lora si Dan Badea se vor vedea in fiecare zi. Cum e posibil asa ceva

Au sperat pana in ultima clipa ca isi pot salva casnicia, insa singuratatea in doi le-a pus capac. Lora si Dan Badea s-au despartit dupa doi ani de casatorie. Cei doi au pus punct mariajului lor la notar, in dimineata zilei de 13 octombrie.

Cei doi au intrat de mână la notar şi tot aşa au şi ieşit. “Am pierdut un soţ, dar am câştigat un prieten pe viaţă. Mă bucur că am fost doamna Badea”, a spus Lora. Apoi, au plecat împreună cu maşina .

Lora

O sursa din anturajul celor doi a dezvaluit cum vor imparti averea, dupa divort. „Chiar dacă s-au despărţit în acte, Lora şi Dan rămân vecini de bloc în complexul Rin. Cei doi deţin trei proprietăţi. Unul dintre apartamente, care acum e în renovare, îi va rămâne Lorei, iar în celălalt va sta Dan. Pe cel de al treilea, situat în altă zonă, îl vor vinde, iar banii îi vor împărţi”, a declarat o persoană apropiată cuplului, pentru o emisiune tv! “Iubirea înflăcărată de la început se transformase într-o frumoasă prietenie. Erau împreună, dar, totuşi, separaţi”, a spus o altă apropiată de-a artistei.

Citeste si

Marturisire in premiera! Lora rupe tacerea si anunta ca e SINGURA! “Nu e usor…”

ULTIMA ORA! Lora si Dan Badea au divortat! Au venit impreuna la notar si si-au spus „ADIO” la exact doi ani de la nunta

Isi aprecieaza fostul sot

Lora ii va ramane vesnic recunoscatoare lui Dan Badea pentru faptul ca s-a comportat exemplar cu ea si ca nu a initiat niciodata vreun scandal si ca nu a jignit-o, chiar daca in timpul mariajului au intampinat si probleme. Cei doi au divortat ieri, la pranz, au iesit tinandu-se de mana din cabinetul notarial si au plecat impreuna la masa, pentru a “sarbatori” separarea.

L.L
 

Citește și...