Au divortat, dar s-au pupat cu foc – Vedeti aici despre cine este vorba

Publicat: 23/07/2012 | 00:00
Au divortat, dar s-au pupat cu foc – Vedeti aici despre cine este vorba
Pare greu de crezut, dar este adevarat. Turbulentul star american Charlie Sheen, in varsta de 46 de ani, s-a sarutat pasional cu una dintre fostele sale sotii, actrita Denise Richards, in varsta de 41 de ani.

Scena nu s-a intamplat in realitate, ci doar pe micile ecrane. Denise Richards a aparut in noul serial al fostului ei partener de viata, „Anger Management”. Ea joaca rolul fostei iubite a lui Charlie, cei doi ajungand, la un moment dat, sa se sarute cu foc. Denise a explicat ca n-a avut nicio problema in a face asta cu fostul ei sot sI ca spera ca experienta sa fie pe placul admiratorilor ei sI ai lui Charlie.

In realitate, cei doi s-au casatorit in anul 2002, dupa ce au jucat impreuna in „Good Advice” sI „Scary Movie3”. Charlie Sheen sI Denise Richards au impreuna doua fete: Sam, nascuta in anul 2004, sI Lola, care a venit pe lume in anul 2005. In acelasi an, denis a depus cererea de divort. Cuplul s-a separat cu mult tam-tam, despartirea lor fiind una dintre cele mai urate de la Hollywood.

Citește și...