Au explodat premiile la aparate! Câștigă și tu sumele mărite, în orice agenție Superbet din România!

Publicat: 15/08/2020 | 09:00
Au explodat premiile la aparate! Câștigă și tu sumele mărite, în orice agenție Superbet din România!

Superbet a fost întotdeauna o casă de pariuri aproape de jucătorii săi și a făcut mereu totul, pentru ca experiența acestora în agenții sau online să fie una super! O veste extraordinară pleacă spre pasionații din prima categorie, care au acum la dispoziție premii la aparate mai multe și mai mari! Dar ce spunem noi mari, când ele sunt adevărate recorduri naționale în domeniu!

Vezi pe acest link la ce joc am mărit considerabil premiile și vino apoi în oricare agenție Superbet, pentru a pune mâna pe noile câștiguri record!

Premiu record la categoria vedetă

Să facem un exercițiu de imaginație! Gândiți-vă că suma maximă pe care o puteați câștiga până acum, la acest joc, vă ajungea pentru un avans la o casă. Gândiți-vă acum, că am crescut premiul în așa fel încât v-o puteți cumpăra acum cu banii jos, iar fostul premiu cel mare e acum doar primul prag de câștiguri din cele cinci create pentru tine.  Sună bine? Ar trebui să sune, dar nu mai sta pe gânduri!

Intră pe site și vezi noile câștiguri crescute la jocul tău preferat și dă-i apoi o șansă! Poți să-l prinzi la oricare aparat din rețeaua de agenții Superbet, cu o investiție care nu depășește valoarea unei înghețate!

Am introdus Super Hours, doar între orele 17:00 – 20:00

Creșterea exponențială a premiilor la jocul tău preferat este doar jumătate din vestea bună pe care ți-o dăm azi. Cealaltă jumătate plină a paharului e reprezentată de introducerea unui nou premiu, Super Hours, care poate fi câștigat doar în intervalul orar 17:00-20:00. Și nu e unul singur, ba dimpotrivă! Jucătorii a două echipe de rugby ar putea câștiga, fiecare câte unul, zilnic, iar la finalul unei luni tot ar mai râmane câteva. Despre miză, numai de bine! E cu 0 în față, urmat de virgulă, ceea ce îl face printre cele mai atractive din domeniu. Evident, și Super Hours poate fi jucat și stors la maximum la oricare aparat din rețeaua națională de agenții Superbet!

Află aici totul despre Super Hours, cel mai nou premiu național pus la dispoziția jucătorilor și prinde-l la oricare aparat din rețeaua națională de agenții Superbet!

Prin aceste două decizii, luate în favoarea jucătorilor la aparate din rețeaua de agenții Superbet, e clar că nu bravăm fals! Creșterea premiilor la jocul vedetă și introducerea noului Super Hours duc cifrele și experiența ta la aparate la alt nivel.

Așadar, premii record, mai multe și mai mari, cu mize minime și accesibile oricui, de oriunde. Ce poți să-ți dorești mai mult, decât poate puțin noroc, care să facă diferența? Vino în agenții și fă aparatele să clipească!