Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Au fost slabute, acum sunt plinute! Vancea, Bahmu, Rita Muresan, Vica si Antonia explica de ce nu le supara kilogramele in plus

Au fost slabute, acum sunt plinute! Vancea, Bahmu, Rita Muresan, Vica si Antonia explica de ce nu le supara kilogramele in plus

De: Cancan 31/08/2013 | 00:18
Au fost slabute, acum sunt plinute! Vancea, Bahmu, Rita Muresan, Vica si Antonia explica de ce nu le supara kilogramele in plus

Cât de frumoasă şi dorită poate fi o femeie fără fund, fără talie, cu picioarele ca două scobitori şi eventual cu silicoane? Răspunsul este evident, dacă facem un exerciţiu de sinceritate: departe de perfecţiune.

O femeie, fie ea şi în lumina reflectoarelor, trebuie să aibă forme, curbe, coapse. Există însă şi destule femei care au înţeles că, pentru a fi frumoasă, atractivă şi dorită nu trebuie să fi piele şi os. Multe dintre ele sunt şi în showbiz şi au vorbit pentru Ciao! despre felul în care se văd ele, deşi nu sunt nici pe departe filiforme. Se văd bune şi chiar dacă sunt de acord că se poate şi mai bine, se simt perfect în pielea lor şi cu câteva kilograme în plus… Iată un exemplu pozitiv despre cum trebuie să gândească o femeie puternică, stăpână pe atuurile ei şi cu încredere în ea!

Roxana Vancea

Vârstă: 23 ani

Înălţime: 1,61 m

Greutate: 54 Kg

Talie: M

Roxana Vancea
Roxana Vancea

Roxana Vancea s-a îngrăşat în ultima vreme, în doar două luni a pus pe ea vreo cinci kilograme, dar nu pentru că s-ar fi pus cu burta pe mâncare sau pentru că ar fi lăsat-o mai moale cu sportul, ci din cauza unor dereglări hormonale.

Deşi nu-i convine această situaţie, nu pare în nici un caz disperată şi consideră că aşa cum arată ea ar trebui să arate toate femeile. O dovadă de încredere din partea Roxanei! „Mă simt bine în pielea mea, nu am nici un fel de problemă. Mai mult, cred că aşa ar trebui să arate toate femeile, cu forme, nu schilodenii”, a mărturisit ea.

Adriana Bahmuţeanu

Vârstă: 39 ani

Înălţime: 1,68 m

Greutate: 68 Kg

Talie: L

Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu

V-o amintiţi pe Adriana Bahmuţeanu slabă? Probabil că nu a fost piele şi os decât în adolescenţă, dar acest lucru nu o deranjează câtuşi de puţin. Ca să nu mai vorbim despre Silviu Prigoană, care s-a căsătorit cu ea de patru ori până acum. Dacă nu ar fi plăcut-o aşa, cu siguranţă că nu făcea de atâtea ori acest pas atât de important . Chiar şi când s-a despărţit de actualul soţ, Bahmu a demonstrat că are succes la bărbaţi, combinându-se cu un bărbat cu şase ani mai tânăr.

Realizatoarea TV spune că se iubeşte aşa cum este şi bine face: „Nu m-am înfometat niciodată! Cine mă place, mă place şi aşa. Mă plac şi eu, ceea ce e cel mai important. Mă simt excelent în pielea mea, sunt decentă, nu cred că sunt un monstru . Ba chiar cred că am mai mult succes aşa, cu forme, decât fără, sincer. Nu am suferit niciodată că nu sunt slabă, nici nu mi-aş dori aşa ceva şi nici nu mă voi supune unor diete drastice ca să devin slabă. Este o prostie. Cel mai sănătos este să te iubeşti aşa cum eşti, nu să te străduieşti să fii într-un fel care de fapt nu ţi se potriveşte, doar de dragul unor reguli sociale stupide”.

Vica Blochina

Vârstă: 38 ani

Înălţime: 1,74 m

Greutate: 67 Kg

Talie: M-L

Vica Blochina
Vica Blochina

Fosta amantă a selecţionerului Victor Piţurcă nu a fost niciodată o femeie fără forme, ba chiar din contră. Vârsta a început să-şi pună amprenta pe ici, pe colo pe corpul fostei balerine, care nu are însă nici o problemă cu asta.

„Mă simt bine în pielea mea! Recunosc, la începutul verii am ţinut un regim pe bază de ceaiuri, pentru slăbit, merg la masaje şi la sală. Dar în nici un caz nu vreau să fiu o schiloadă, să mă ia vântul pe stradă. O femeie trebuie să aibă forme, să aibă bărbatul pe ce să pună mâna!”, este convinsă Vica lui Piţi.

Rita Mureşan

Vârstă: 40 ani

Înălţime: 1,81 m

Greutate: 96 Kg

Talie: XL

Rita Muresan
Rita Muresan

Acum fix 20 de ani, Rita Mureşan era aleasă Best Model of the Year în România. Felul în care a ajuns să arate astăzi fostul manechin este halucinant, dar are o explicaţie: în urmă cu şase ani, ea a suferit un şoc, în urma căruia a început să se îngraşe. Totuşi, nu a părut extrem de afectată de asta, deşi a încercat mai multe cure de slăbire.

„Începând de azi mă consider retrasă din lumea mondenă. Nu mai sunt persoană publică, aşa că de azi comentaţi, judecaţi, bârfiţi pe altcineva. Kilogramele mele în plus sau în minus nu vor mai fi ‘problemă naţională’ şi nici viaţa mea privată nu va mai fi pusă sub lupă. M-aş bucura dacă aţi fi măcar pe jumătate atât de fericiţi ca mine. Nu uitaţi: frumuseţea este în ochii celui care priveşte! Şi slavă Domnului, eu sunt frumoasă şi pentru că are cine să mă privească! Mereu am fost şi mereu voi fi!”, spunea Rita, într-o declaraţie ce arată încrederea în ea.

La un an distanţă, după ce s-a străduit să slăbească şi rezultatele au început să se vadă, fostul manechin pare la fel de împăcat cu sine: „Acum reuşesc să slăbesc. Am scăpat de câteva kilograme, suficiente. Cei care au spus că am ajuns la o sută şi ceva de kilograme poate se pricep să aproximeze, şi spun asta fără niciun fel de ironie. Nu sunt prietenă cu sportul, nici cu cântarul. Eu nu mă cântăresc, nu îmi place. Nu am cântar acasă. Am 40 de ani. Am ajuns la această vârstă cu multă atenţie şi grijă. Nu sunt genul de persoană care îşi neagă vârsta”.

Antonia

Vârstă: 24 ani

Înălţime: 1,78 m

Greutate: 62 Kg

Talie: M

Antonia
Antonia

Considerată în urmă cu câţiva ani cea mai sexy femeie din România, Antonia se bucură din plin de viaţa de burlăciţă. Iar asta se răsfrânge şi asupra fizicului ei, care nu mai este nici pe departe cel de acum doi ani, de exemplu.

Bruneta a pus câteva kilogame bune pe ea, a căpătat burtică şi guşă, dar asta pare să nu o deranjeze câtuşi de puţin, ba chiar spre deosebire de celelalte personaje din povestea noastră, cântăreaţa ignoră kilogramele în plus. Dacă ea se simte bine aşa cum e, atunci totul e perfect. Cu o condiţie însă: să-i placă şi lui Alex Velea.

Mai multe vedete fara complexe legate de greutate puteti vedea in revista Ciao!, iar in numarul aflat pe piata puteti citi cele mai recente exclusivitati!

ciao

D.B.

Banner

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Cum arată horoscopul lunii mai 2024. Fecioarele încep un nou capitol în viața lor
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...