Au ingropat securea razboiului, insa refuza sa fumeze pipa pacii! Vaduva lui Sergiu Nicolaescu si sora regizorului nu vor sa….

Publicat: 06/12/2014 | 12:31

Dana si Iolanda Nicolaescu au ingropat securea razboiului in aceasta toamna iar de atunci sunt foarte apropiate. Cele doua se vad zilnic si vorbesc la telefon, iar Dana are grija ca Iolandei sa nu-i lipseasca nimic. De Mos, vaduva regizorului...

Vaduva si sora regretatului actor Sergiu Nicolaescu se inteleg mai bine ca oricand. La aproape doi ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, cele doua au hotarat sa faca pace iar acum se inteleg mai bine ca oricand. Dana Nicolaescu are grija ca Iolandei sa nu-i lipseasca nimic si ii cumpara toate cele necesare, ba mai mult, ii da si o suma de bani in fiecare luna. Cum astazi este Mos Nicolae, Dana Nicolaescu a avut grija sa-i duca cumnatei sale un cadou, iar Iolanda a fost incantata peste masura. 

iolanda nicolaescu

„Dana mi-a dat inca de ieri cadoul pentru Mos Nicolae. Mi-a adus o cutie frumoasa din metal, plina ochi cu fursecuri gustoase. Mi-a mai adus si cateva fructe si bomboane de ciocolata, preferatele mele. Dana este o draguta, are mare grija de mine si este foarte atenta sa nu-mi lipseasca nimic”, a declarat Iolanda Nicolaescu, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro.

Dana Nicolaescu

Nu vobesc despre Sergiu Nicolaescu

Iolanda si Dana Nicolaescu s-au luptat mai bine de un an pentru averea lui Sergiu Nicolaescu, dar in cele din urma au decis sa ingroape securea razboiului. Acum se inteleg de minune si chiar daca regretatul regizor este singura persoana pe care o au in comun, cele doua nu vorbesc mai deloc despre acesta. 

sergiu nicolaescu

„Nu l-am mai visat de ceva vreme pe Sergiu, chiar nu inteleg de ce. Dana nu stiu daca il viseaza sau nu, nu am intrebat-o. Nu prea vorbim de Sergiu, e dureros pentru amandoua”, ne-a mai spus femeia. 

iolanda nicolaescu

CITESTE SI

Se topeste de dorul regretatului regizor! N-ai sa crezi in fata cui plange Iolanda Nicolaescu dupa fratele ei

S-au impacat de o luna, iar acum… Uite ce spune Iolanda Nicolaescu despre Dana, vaduva maestrului: „Nu ma asteptam ca…”

Secrete TABU din familia lui Sergiu Nicolaescu! Cine si-a gasit partenerul de viata in pat cu altcineva si ce scuza a avut

De Sarbatori isi asteapta prietenele in vizita

iolanda nicolaescu

Iolanda si Dana Nicolaescu se vad zilnic, insa au decis ca de Sarbatori sa petreaca sperata, fiecare alaturi de prietenii sai. „De Sarbatori voi sta acasa, cel mai probabil cu o prietena apropiata. Dana nu va petrece cu mine. Ea e tanara si are prietenii ei, nu pot sa-i iau bucuria asta. Ea petrece cu prietenii ei, eu cu ai mei. E firesc asa”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu.

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor


Georgiana Coman

Citește și...