Băluţă sare la gâtul lui Kovacs: „Nu poţi să vorbeşti deloc cu el!”

Publicat: 17/12/2017 | 16:00
Băluţă sare la gâtul lui Kovacs: „Nu poţi să vorbeşti deloc cu el!”

Căpitanul CSU Craiova, Alexandru Băluţă, a declarat că nu înţelege eliminarea împotriva sa dictată de Istvan Kovacs în partida câştigată de cu CFR Cluj, scor 2-1. Căpitanul oltenilor nu l-a menajat deloc pe centralul din Carei şi a spus că în ziua de astăzi nu mai poţi purta niciun dialog cu arbitrii chiar dacă eşti şi căpitan de echipă. 

„Prea uşor mi s-au oferit acele cartonaşe galbene. Dar nu mai poţi să le spui nimic arbitrilor, nu mai poţi vorbi nimic. Sunt căpitan, e normal să mă duc să vorbesc cu el. Culio a fost şmecher, nici nu l-am atins. Nu meritam să fiu eliminat, dar asta a aşteptat şi domnul arbitru, să mă elimine. Dar degeaba, nu s-a mai schimbat nimic. Am arătat ca o echipă mare, am jucat exact ce am pregătit. Dacă o ţinem tot aşa, sunt convins că ne menţinem în primele 3 locuri. Dar nu trebuie să ne umflăm, mai sunt destule meciuri. Mă bucur că am făcut fericiţi atâţia oameni. Pot merge fericit în vacanţă. M-ar fi durut sufletul dacă ne egalau. Voi lipsi cu Dinamo, asta e, nu mai pot întoarce decizia, sunt sigur că vom face un meci mare cu ei, am încredere în colegi”, a declarat Alexandru Băluţă după joc.

Acesta a spus că după patru ani petrecuţi la Craiova ar fi momentul să facă pasul într-un campionat puternic, afirmând că şi-ar dori să ajungă în La Liga sau Serie A.

„Mă gândesc şi eu să plec, vă daţi seama, am 4 ani aici. Dar cât timp voi sta, îmbrac cu drag tricoul Craiovei. Cred că mi se potrivesc campionatele din Italia şi Spania”, a mai spus Băluţă.

 

Cristi P. 

Citește și...