Bianca a facut circ la „Serviti, va rog!”. Dezvaluiri bomba din culise! A incasat 5.000 de euro, dar a refuzat sa munceasca

Publicat: 02/08/2012 | 00:00
Bianca Dragusanu va fi una dintre protagonistele emisiunii "Serviti, va rog!", ce se anunta de pe acum un mare succes. Si asta pentru ca show-ul facut acolo de fosta iubita a lui Cristea, Nea Marin si ceilalti trei participanti a fost total.

Alaturi de Bianca, celelalte trei vedete care au lucrat la circ au fost Victoria Blochina, cunoscuta ca Vica lui Piturca, Augustin Viziru si actorul din „State de Romania”, Octavian Strunila. Ei au avut responsabilitatea de a hrani, spala si pregati pentru un spectacol de circ animale ca: serpi, crocodili, pinguini, piranha, porci spinosi, pelicani, un uliu, un hipopotam si un leu de mare. Daca Vica, Augustin si „Stiven” au incercat sa-si intre in rol si sa respecte sarcinile impuse de Nea Marin, Bianca a facut numai pe dos, desi a fost cea mai platita, cu 5.000 de euro, pentru trei zile de filmare. „Cand Nea Marin ii dadea o sarcina, ea zicea mereu: „Nu vreau sa fac”. Iar daca el insista, ea nu se lasa: „Da, da’ vezi sa nu fac eu ce zici tu!”. A refuzat sa intre in cusca crocodililor sa faca un pic de curatenie, iar de serpi nici n-a vrut sa auda, avea oroare de ei. Abia se certase cu Cristea atunci si vorbea ore in sir cu el la telefon. Se inchidea in rulota si incepea cearta. Cand mai iesea de acolo, mai mult se facea ca munceste”, povesteste un martor ocular. „Intr-o zi, a pus-o Nea Marin sa curete scaunele din sala de spectacol si, cand i-a reprosat ca nu a indeplinit sarcina, s-a enervat si a aruncat cu nisip pe ele”, este o alta dezvaluire. Dar toata aceasta atitudine s-a intors in defavoarea ei. „Intr-un final, cand si-a dat seama ca nu facuse mai nimic, a acceptat sa urce pe candelabru, sa-l stearga de praf, dar Nea Marin ii intinsese o capcana. I-a luat scara si a lasat-o acolo sus aproape o ora, timp in care Bianca a urlat si a injurat incontinuu”, ne-a mai povestit martorul ocular. „Oli” Jr., in vizita la apartamentul BiancaiAi fi crezut ca va ajunge mare vedeta? Doar Botezatu a vazut potentialul aici! Asa arata Bianca in ziua in care el a vazut-o prima oara!

Citește și...