Bianca, din nou in patul lui Cristea! A rezistat fara el exact o saptamana, apoi a facut regii ca in filme doar ca sa il vada!

Publicat: 14/01/2014 | 12:37

Trezita peste noapte ca nu mai e nici nevasta lui Slav, dar parca nici amanta lui Cristea, Bianca Dragusanu trebuia sa teasa ea un scenariu, mai ales ca a avut la dispozitie un weekend intreg. Dar ceea ce a iesit intrece orice imaginatie!

Lunea trecuta, bomba mondena a lui 2014 exploda, odata cu sosirea la Otopeni a doua curse de Paris. Una o aducea pe Bianca, cealalta il aducea pe Cristea si asa, in urma cutremurului ce a urmat, se schimba definitiv relieful showbiz-ului romanesc.

Bianca Drăguşanu

Au inceput zvonurile, interviurile, certitudinile, dar e clar ca, de teama oprobriului public, cei doi amorezi huliti de toata lumea au incercat sa stea o vreme departe unul de celalalt.

Nici Bianca, nici Cristea nu au facut niciun pas ca sa se vada si ar fi fost si greu de infaptuit asa ceva, din moment ce, in fiecare clipa, casele lor, masinile si cele mai mici miscari au fost supravegheate indeaproape de paparazi si camerele de filmat.

Adrian Cristea si Bianca Dragusanu - relatie cu nabadai timp de patru ani
Adrian Cristea si Bianca Dragusanu – relatie cu nabadai timp de patru ani

Si, totusi, daca puteam sa pariem pe cineva care sa faca un pas gresit, pe cineva care sa nu mai reziste fara sa il vada pe celalalt, normal ca am fi pariat pe Bianca.

Asa a si fost! Roscata n-a mai putut sa se abtina si, exact la 7 zile dupa vacanta de la Paris, a lasat la o parte orice sentiment de vina sau de rusine pe care ar mai fi putut sa il aiba fata de Slav si a ajuns iar in bratele lui Cristea!

Escapada la Paris, cadoul lui Cristea, de Mos Nicolae, pentru Bianca! Agentia a confirmat ca biletele au fost luate pe 6 decembrie

Nu s-a asteptat sa fie deconspirata! Bianca s-a contrazis in declaratii si a gasit tapi ispasitori pentru escapada cu Cristea

REGII CA IN FILME, DAR PAPARAZZII CANCAN.RO SUNT PE FAZA

Luni seara, ora 22.30. In fata blocului in care se afla apartamentul lui Adrian Cristea din Nordului e agitatie mare.

Bodyguarzii au testat foarte bine terenul, inainte ca masina in care se afla Bianca sa plece de la blocul lui Cristea catre clubul de pe Stefan cel Mare
Bodyguarzii au testat foarte bine terenul, inainte ca masina in care se afla Bianca sa plece de la blocul lui Cristea catre clubul de pe Stefan cel Mare

O masina incapatoare, gri metalizat, stationeaza minute bune in fata, dupa ce a iesit din parcarea subterana, in vreme ce un domn agitat, cu telefonul la ureche, inspecteaza zona. Si o inspecteaza bine de tot, constiincios, sa nu care-cumva sa fie picior de intrus prin preajma.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Poate tocmai pentru ca are in portbagaj un „pachet” pretios, pe Bianca Dragusanu!

Abia apoi, cand primeste liber, soferul pleaca spre o destinatie ce se dovedeste familiara, zona de pe Stefan cel Mare unde se afla clubul pentru care Bianca este imagine.

Masina a intrat in garaj cu portbagajul in spate, iar paparazii au dat inca o tura, timp in care Bianca a iesit
Masina a intrat in garaj cu portbagajul in spate, iar paparazii au dat inca o tura, timp in care Bianca a iesit

Masina se indreapta spre un garaj din spatele clubului, unde este parcata, suspect, cu spatele, in vreme ce in jur se produce ditamai agitatia.

Nu mai putin de cinci barbati au facut zid in jurul masinii si se uita suspiciosi peste tot, desi unii dintre ei abia se pot abtine sa nu rada.

Acelasi bodyguard care era in parcare in fata blocului lui Cristea este acum si la club
Acelasi bodyguard care era in parcare in fata blocului lui Cristea este acum si la club

Barbatii sunt, cel mai probabil, bodyguarzi la club, pentru ca, mai tarziu, i-am vazut chiar in interiorul localului, sondand zona, in vreme ce masina roscatei parasea parcarea din fata.

Garajul unde a fost adusa masina cu Bianca e acum gol
Garajul unde a fost adusa masina cu Bianca e acum gol

Cateva minute mai tarziu, cand paparazzii CANCAN.ro revin dupa ce au dat o tura, ca sa nu ridice suspiciuni, e clar ca „pachetul” a fost livrat si a parasit garajul, iar Bianca e acum deja in club, unde sta, chipurile, la discutii cu sefii.

Masina a plecat in tromba de la club
Masina a plecat in tromba de la club

Paznicul de la blocul Biancai nu l-a recunoscut pe cel aflat la volanul masinii ei, care a intrat insa in subteran
Paznicul de la blocul Biancai nu l-a recunoscut pe cel aflat la volanul masinii ei, care a intrat insa in subteran

Ca misterul sa se adanceasca sau asa isi inchipuie cei care au pus la cale diversiunea, masina Biancai, ce a stat mereu parcata in fata clubului, a fost apoi dusa in subteranul cladirii unde locuieste, dar nu condusa de roscata, ci de catre un alt barbat.

La doar patru zile de cand Victor Slav a anuntat ca divorteaza de sotia infidela, Bianca a sarbatorit despartirea cu o petrecere

CE A FACUT BIANCA LA CRISTEA

bianca dragusanu

E usor de presupus ca intalnirea celor doi, ascunsa atat cat au reusit, a fost una foarte importanta. Bianca probabil a simtit nevoia sa il priveasca pe Cristea in ochi, ca sa vada cum va continua zilele acestea.

In functie de cele pe care le-au discutat, viitoarea fosta doamna Slav poate merge alaturi de „Print” sau ne poate, la fel de usor, lua prin surprindere si sa se declare libera. Mai ales ca, intre timp, a aflat ca fotbalistul nu e nici acum chiar „usa de biserica”.

Sau poate ca intalnirea a fost doar una fierbinte, intre doi amorezi care si-au amintit ce frumos s-au iubit la Paris. Cu siguranta insa vom afla daca va fi pace sau razboi.

Ramane Cristea cu buza umflata? Decizia pe care a luat-o mama fetitei sale dupa escapada la Paris este una radicala!

D.B.

 

Citește și...