Bianca Dragusanu: „Andreea Balan danseaza cel mai bine din Romania, imi doresc sa invat si eu sa valsez ca in filmele romantice”

Publicat: 22/09/2012 | 00:00
Bianca Dragusanu: „Andreea Balan danseaza cel mai bine din Romania, imi doresc sa invat si eu sa valsez ca in filmele romantice”
Bianca Dragusanu este foarte nerabdatoare sa ajunga in ringul viselor de la Pro TV.

Roscata recunoaste ca nu este un talent innascut, dar spera sa se ridice la asteptarile celor patru jurati. Ea nu a mai avut parte de o astfel de experienta motiv pentru care si-ar dori sa invete sa danseze vals ca in filmele romantice. Ea o apreciaza pe Andreea Balan din punct de vedere coregrafic si marturiseste ca a studiat-o cu atentie de cand a acceptat sa participe la „Dansez pentru tine”.

„Andreea Balan danseaza cel mai bine din Romania, pe care, recunosc, am studiat-o de cand am acceptat sa particip la „Dansez pentru tine”. Am urmarit cu atentie toti participantii, iar Andreea Balan mi s-a parut exceptionala. Am fost informata de la inceput ca acest show presupune un efort fzic foarte mare si o si mai mare implicare emotionala. Abia astept sa inceapa competitia, sa-mi cunosc partenerul, pentru ca sunt pregatita din punct de vedere psihic. Vreau sa-i aduc multa bucurie si sa-i alin viata” a marturisit Bianca pentru Pro TV.

Citește și...