Britney Spears, in culmea fericirii! Cantareata a primit inelul de logodna de la iubitul ei, David Lucado

Publicat: 26/01/2014 | 18:11
Britney Spears, in culmea fericirii! Cantareata a primit inelul de logodna de la iubitul ei, David Lucado

Britney Spears a fost surprinsă de jurnalişti purtând pe degetul inelar de la mâna stângă o bijuterie simplă, dar elegantă, ceea ce i-a făcut pe reprezentanţii mass-media să se gândească la o viitoare căsătorie.

Britney Spears, care, în ianuarie 2013, s-a despărţit de fostul ei logodnic Jason Trawick şi a început o relaţie cu David Lucado, a fost surprinsă purtând un inel simplu, dar elegant, pe degetul inelar de la mâna stângă, sâmbătă, la un meci de fotbal al celor doi băieţi ai săi, Sean, în vârstă de 8 ani, şi Jayden, în vârstă de 7 ani, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Britney Spears

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani, care a început o relaţie cu David după ce l-a cunoscut la o petrecere şi a fost imediat atrasă de el, a fost „dornică să arate fanilor şi fotografilor noua bijuterie pe care o purta pe mână”, se arată pe site-ului MailOnline.

Britney Spears a fost căsătorită timp de trei ani cu tatăl copiilor săi, Kevin Federline, de care s-a despărţit în martie 2007, şi a mai fost căsătorită pentru o scurtă perioadă (55 de ore) cu prietenul său din copilărie Jason Alexander, după ce au rostit jurămintele în ianuarie 2004, în Las Vegas.

G.C.