Brooklyn Beckham le calca pe urme parintilor sai! Acesta s-a lansat in modelling, dar este si un fotbalist foarte talentat!

Publicat: 01/04/2014 | 20:37
Brooklyn Beckham le calca pe urme parintilor sai! Acesta s-a lansat in modelling, dar este si un fotbalist foarte talentat!

In varsta de 15 ani, fiul cel mare al sotilor Beckham le calca pe urme parintilor sai, Victoria si David. Recent, el a pozat intr-o revista celebra in Marea Britanie.

Saptamana aceasta, Brooklyn a aparut pe prima pagina a revistei Man About Town, o publicatie bianuala londoneza.

Brooklyn Beckham

Fotografiile au fost realizate de Alasdair McLellan, fotograful preferat al Victoriei Beckham, cel pentru care a pozat fosta componenta a trupei Spice Girls in editia britanica a revistei Vogue.

____

CITESTE SI:

Victoria Beckham si-a scos silicoanele! A vorbit pentru prima data despre subiectul pe care l-a ocolit o viata intreaga

Declaratie SURPRINZATOARE! Beckham recunoaste ca o femeie ii spune cum se imbrace: „Nu o contrazic niciodata”

_____

Pasiunea pentru modelling a fost imbratisata in familia Beckham si de catre fratele mai mic al lui Brooklyn, Romeo, in varsta de 11 ani. Incepand din decembrie 2012, acesta este imaginea campaniei Burberry.

David Beckham il vrea in echipa sa din Miami

Brooklyn Beckham viseaza sa-i calce pe urme tatalui sau. Pustiul se antreneaza cu Fulham, iar anul trecut a facut partea din echipa Under 15.Acesta a fost in probe la Manchester United si s-a antrenat si cu cei de la Queens Park Rangers, care au vrut sa-i ofere un contract.

Brooklyn Beckham

Beckham are acum ganduri mari cu fiul sau. Vrea sa-l cheme la echipa pe care o face in Miami. “Familia Beckham isi vede viitorul in Statele United. Brooklyn o sa joace la echipa tatalui sau. Ar fi un vis implinit pentru amandoi. O sa munceasca impreuna pentru acest proiect”, a spus o sursa din apropierea lui Beckham.

R.O.