”Bunesa” l-a “recuperat” pe miliardarul Annei Roman

Publicat: 07/08/2020 | 22:52

Super-telenovela din lumea bună continuă! ”Bunesa” l-a „recuperat” pe iscusitul și eroticul miliardar al Annei Roman. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini unice.

D.A.S. (Departamentul de Anchete al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de cea mai nouă „telenovelă”. (CITEȘTE ȘI: „SEXY URLAȚI” ȘI-A SERBAT ZIUA CA ÎN VREMURILE BUNE ÎNTR-UN LOCAL DIN NORDUL CAPITALEI)

Așa cum v-am relatat pe larg, în urmă cu câteva săptămâni, actorul principal – un iscusit și erotic miliardar din Capitală – a pus capăt mariajului în care era implicat, cel mai probabil din cauza uneia dintre cele mai controversate frumuseți din showbiz.

În oraș se zvonește că mărul discordiei din relația iscusitului și eroticului miliardar (DESPRE CARE VOM REVENI PE LARG!) ar fi fost chiar „Bunesa”. Dar, din câte se pare, ea nu s-a bucurat chiar deplin de dărnicia acestuia.

După starea de urgență, aparent cu o tactică bine pusă la punct, Anna Roman ar fi reușit să i-l „sufle” Bunesei pe reputatul miliardar. Fermecat de sexoasa brunetă, bogătașul n-ar fi stat mult pe gânduri și ar fi organizat o escapadă în una dintre cele mai luxoase insule din Grecia. (DETALII AICI)

”Bunesa” l-a șutit pe iscusitul și eroticul miliardar al Annei Roman
”Bunesa” l-a „deturnat” pe iscusitul și eroticul miliardar al Annei Roman

Și-a recuperat miliardarul!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt după escapada din Mykonos, se pare că roata s-a întors în favoarea focoasei brunete din showbiz. Printr-o abilitate inedită, ”Bunesa” a reușit să-i „deturneze” afaceristul Annei Roman.

După ce și-a recuperat ce a considerat că e al ei, ”Bunesa” l-a făcut pe miliardar să plătească biletele de vacanță pentru o destinație exotică, acolo unde cei doi se relaxează zilele acestea.

În oraș se zvonește că escapada celor doi e considerată o ”amendă” pentru că acesta a „fugit” la Mykonos cu Anna Roman. (NU RATA: SEXY-URLAȚI L-A RECLAMAT LA 112 PE IUBITUL MILIONAR DUPĂ UN SCANDAL NOCTURN!)

”Bunesa” și-a recuperat miliardarul 

”Anna Manechina”, despre relația cu iscusitul miliardar

„Nu pot fi acuzată de producerea unei rupturi familiale în condițiile în care eu am cunoscut subiectul de 3-4 săptămâni, iar el a fost implicat într-un divorț care a durat, din ce stiu eu, 1-2 ani. Aceste afirmații îmi creează atât un prejudiciu moral, cât și un prejudiciu de imagine.

La rândul meu sunt o femeie divorțată, știu ce înseamnă acest lucru și cu toate că au existat tot felul de propuneri de la bărbați implicați în alte legături amoroase, conjugale sau familiale, le-am refuzat deoarece nu sunt în concordanță cu principiile mele.

Dacă la primul articol legat de această situație, n-am avut nicio replică pentru că nu au existat exagerări, la ultimul referitor la «furt de soț», efectiv nu am putut să nu fac aceste precizări, cu atât mai mult cu cât, din cunoștințele mele, o altă domnișoară din mediul monden, implicată în mai multe scandaluri de presă și mult mai mediatizată decât mine, ar fi fost implicată în producerea unei rupturi în familia domnului în cauză și nicidecum eu. Declar aceste lucruri pentru a-mi apăra demnitatea”, a declrat Anna Roman, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.