Cel mai bine plătit angajat din România a strâns la un loc miliardarii lumii. A dat cel mai tare party de pe planetă pe plaja lui privată…S-a comandat şi Armand de Brignac Methuselah Midas de 120.000 €/sticla!

Publicat: 01/08/2017 | 00:00

Cel mai bine plătit angajat din România, care încasează anual o sumă fabuloasă, de vis pentru orice român, adică 2,6 milioane de euro, a organizat în weekend o petrecere fabuloasă într-o locaţie exclusivistă. Cel mai probabil, cea mai tare petrecere de pe planetă, pentru că miliardarii lumii şi-au tras iahturile aproape şi au poposit pe vestita plajă din Mykonos pentru a-i asculta pe cei mai în vogă artişti ai momentului!

Papalekas a făcut bani serioşi din imobiliare
Papalekas a făcut bani serioşi din imobiliare

Omul care a avut grijă ca toată distracţia să iasă perfect este Ioannis Papalekas, considerat cel mai bine plătit angajat din România pentru salariul fabulos pe care îl încasează de la o mega-companie de investiţii imobiliare. CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, a arătat AICI că afaceristul grec stabilit de 15 ani în România şi-a diversificat afacerile şi în zona de entertainment, fără să părăsească însă zona imobiliară, pentru că s-a îndrăgostit de o plajă faimoasă din Mykonos, pe care a cumpărat-o imediat!

Pentru această locaţie exclusivistă, cel mai bine plătit angajat din România a achitat 10,5 milioane de euro
Pentru această locaţie exclusivistă, cel mai bine plătit angajat din România a achitat 10,5 milioane de euro

Papalekas s-a folosit de investiţia sa pentru a acumula şi mai mult capital…bănesc sau de încredere, pentru că a organizat la Nammos, plaja de care vorbeam, cea mai tare petrecere de pe planetă! Ca să vă faceţi o impresie despre amploarea evenimentului, pe nisipul fin au fost aduse 120 de mese iar invitaţilor li s-a cerut să facă o consumaţie minimă de 30.000 de euro la masă. Asta înseamnă un minim de încasări de 3,6 milioane de euro, cam a treia parte din investiţia iniţială a lui Papalekas în celebra plajă, adică 10,5 milioane de euro. ”Taxa de participare” nu a fost însă o problemă pentru oaspeţii cu dare de mână, pentru că aproape de mal nu mai era loc de iahturile de lux deţinute de cei mai importanţi miliardari din lume. Printre ei şi câţiva români.

(CITEŞTE ŞI: Ploaie de Dom Perignon pentru ANTONIS REMOS, celebrul megastar al Greciei şi DAMIAN DRĂGHICI! Cel mai bine plătit angajat din România, băutură frumoasă până dimineaţă cu o echipă cu care să tot petreci…)

La petrecere s-a comandat şi una din cele mai scumpe şapanii din lume, de 120.000 de euro sticla
La petrecere s-a comandat şi una din cele mai scumpe şapanii din lume, de 120.000 de euro sticla

Evident, la o petrecere atât de costisitoare, oaspeţii au primit un tratament pe măsură. Atmosfera a fost întreţinută de celebrul Eros Ramazzotti, cunoscut consumatorilor elitişti de muzică uşoară, dar şi starul Greciei, Antonis Remos. Pentru puţină excentricitate, pe scenă a evoluat şi românul Damian Drăghici, care a încântat oaspeţii internaţionali cu ritmurile gipsy. Nu e de mirare că atmosfera a fost incendiară, la propriu, cu Eros Ramazzotti urcat pe mese, laserele din timpul recitalurilor ori focurile de artificii de la sfârşit! De altfel, artificiile nu au încheiat mega-petrecerea, pentru că masa şi dansul au ţinut până târziu, dimineaţa la 9! Iar la capitolul consumaţie, au curs băuturile extrem de scumpe şi mâncărurile fine, pentru că s-a comandat chiar şi un ”dinozaur” al şampaniilor, un Armand de Brignac Methuselah Midas de 120.000 €/sticla!

Eros Ramazzotti a cântat pe mese, în aplauzele spectatorilor
Eros Ramazzotti a cântat pe mese, în aplauzele spectatorilor

(VEZI ŞI: SUPER-EXCLUSIVITATE. Celui mai bogat angajat din România i-a venit ”factura” la Telekom! Suma este în euro şi are… 9 cifre!)

Cum s-a ales Papalekas cu celebra plajă Nammos!

Cum a ajuns însă grecul să pună mâna pe una din cele mai faimoase plaje din Grecia insulară? Sursele noastre ne-au povestit că grecul s-a dus într-o zi pe faimoasa plajă Nammos, una dintre cele mai exclusiviste de pe malul Mării Egee (unde împarţi şezlongurile cu bogătaşi şi celebrităţi din întreaga lume) şi că i-a plăcut atât de mult atmosfera de acolo încât… a cumpărat plaja! A plătit mai întâi un ”avans” de 500.000 de euro (probabil ca să dovedească faptul că are intenţii serioase) după care a negociat şi a mai virat încă 10.000.000 de euro în contul proprietarului de la acea dată. “Moftul” ăsta l-a costat 10,5 milioane în total. De fapt nu-i doar un moft, locul făcând uluitor de mulţi bani! Exact cum se poate deduce din mega petrecerea organizată de Papalekas!


 

Citește și...