Un cunoscut miliardar român a băgat divorț de a doua soție! Miza: o avere colosală…

Autor: I.D.
Publicat: 18/01/2019 | 22:33

A început războiul în familia unuia dintre cei mai puternici afaceriști din România! Miliardarul Călin Stoia a intentat divorț de a doua soție. Miza despărțirii este o avere de-a dreptul colosală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusiviate, dedesubturile unei povești presărate cu acuzații de infidelitate și suspiciuni de corupție. (CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” I-A CERUT DIVORȚUL SOȚIEI!)

După mai bine de șase ani de când s-a căsătorit cu Laura Baldi, Călin Stoia, vestitul afacerist care a fost condamnat, în trecut, pentru trafic de influență, e foarte hotărât să pună capăt mariajului cu femeia care i-a dăruit o minunată fetiță. La finalul anului trecut, businessmanul – care a fost implicat într-un afacere controversată alături de fostul primar al orașului Cluj-Napoca Sorin Apostu –  a introdus acțiunea de divorț. (NU RATA, AICI: PLUTEȘTE ÎN AER UN DIVORȚ DE ZECI DE MILIOANE €! SOȚIA UNUI CUNOSCUT MILIARDAR ROMÂN E DECISĂ SĂ PUNĂ PUNCT CĂSNICIEI)

Cunoscutul miliardar român Călin Stoia a intentat divorț

Au de împărțit un adevărat imperiu

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre divorțul de zeci de milioane de euro care se prefigurează în lumea bună. Ițele întregii povești sunt fabuloase: acuzații de infidelitate, suspiciuni de corupție, politicieni ”mânjiți”, aroganțe făcute în penitenciar… (NU RATA, AICI: CINE PLĂTEȘTE FILMUL ÎN CUPLUL CELEI MAI BOGATE FIICE DIN ROMÂNIA)

Potrivit informațiilor noastre, la mijloc se află o avere uriașă, iar cei doi soți au de împărțit un adevărat imperiu. Mai mult decât atât, disputa lor ar putea duce la o întorsătură dramatică pentru controversatul milionar și asta pentru că Laura, cea de-a doua soție a lui Călin Stoia, ar deține mai multe informații care l-ar putea „îngropa” definitiv pe afacerist.

Conform unor surse D.A.S. categoria A, Laura ar cunoaște îndeaproape dedesubturile tuturor afacerilor soțului ei și legăturile mai puțin obișnuite pe care acesta le are cu diferiți oameni din mediul politic și de business. (NU RATA, AICI: „ȘI-A DAT JOS PANTALONII ȘI A ÎNCEPUT SĂ SE…” CE DECIZIE A LUAT INSTANȚA)

A început războiul în familia unuia dintre cei mai puternici afaceriști din România

Cum a eșuat primul mariaj

Călin Stoia nu este la prima căsătorie care nu a mers. În trecut, Călin Stoia a mai fost căsătorit și a divorțat cu tam-tam. Mai mult decât atât, imediat după primul divorț, fosta soacră a lui Călin Stoia a făcut mai multe afirmații de-a dreptul șocante. ”Ultimii șase ani au fost un chin pentru fiica mea”, mărturisea fosta soacră a omului de afaceri. (NU RATA, AICI: AM AFLAT ÎN CE INVESTEȘTE SEXY-ISPITA BANII DE LA „INSULA IUBIRII”)

Călin și Laura Stoia divorțează

Implicat în dosarul „number one”

Procurorii DNA Cluj l-au trimis în judecată pe Călin Stoia, cercetat în cauza în care a fost acuzat şi fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu, într-un alt dosar, după ce ar fi promis unor persoane că va interveni pe lângă funcţionari publici din Guvern pentru alocarea de bani prin HG pentru o comună vâlceană, anunța DNA, în 21 decembrie 2011. (CITEȘTE ȘI: EINSTEIN DIN VASLUI SE ÎNTOARCE)

În rechizitoriu, anchetatorii au stabilit că, în 28 august 2011, Călin Stoia a lăsat să se creadă faţă de un denunţător că are influenţă, prin intermediul unor persoane, asupra unor funcţionari publici cu atribuţii de decizie în cadrul Guvernului pe care îi poate determina să aprobe alocarea prin hotărâre de Guvern a unei sume de bani pentru Primăria comunei Ioneşti, judeţul Vâlcea.

Suma ar fi provenit din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2011. Demersul denunţătorului s-a realizat în numele reprezentanţilor unei societăţi comerciale care era interesată în decontarea unor lucrări de reabilitare a unor drumuri comunale, efectuate în perioada 2008 – 2009.

În septembrie 2017, Curtea de Apel Cluj a dispus achitarea lui Călin Stoia, decizia fiind definitivă. „S-a menținut sentința de achitare pronunțată anterior de Tribunalul Cluj, dar s-a schimbat temeiul achitării, în sensul că nu sunt probe suficiente că el ar fi fost autorul faptei”, a declarat atunci purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Cluj, judecătorul Lucian Marian.

În 2012, Călin Stoia a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de către Tribunalul Cluj. Sentința a fost menținută de Curtea de Apel Cluj, dar, în urma recursului judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, dosarul a fost trimis spre rejudecare, iar Tribunalul Cluj l-a achitat, în decembrie 2016. Decizia a fost confirmată de Curtea de Apel Cluj. Călin Stoia a petrecut șase luni în arest preventiv.

În iulie 2014, fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la patru ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată. (NU RATA, AICI: OLI JR. A RECUCERIT-O PE ”TIRIBOMBĂ” CU BRABUSUL DE 350.000 €!)

Aroganțe în penitenciar

Cele șase luni de arest preventiv nu ar fi fost chiar un chin pentru Călin Stoia. Presa a scris, la vremea respectivă, că era un deţinut de lux, care mergea de unul singur la înot şi masaj cu laser. Relaxat, o saluta pe asistenta-şefă: „Ce faci, gacico?”. Iar maşina poliţiei îl lăsa în fiecare zi în faţa Spitalului şi îl lua peste două ore, ca un taxi la scară. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...