Am aflat în ce investește sexy-ispita banii de la „Insula iubirii”

Publicat: 17/01/2019 | 22:47

Maria Ilioiu, una dintre cele mai senzuale ispite de la „Insula iubirii”, a începutul Noul An cum nu se poate mai bine. De cum a pășit în 2019, vedeta a dat verde unor investiții consistente, bine țintite. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: ANDRA E ÎNSĂRCINATĂ PE BUNE?! A PĂRĂSIT SUPER-HAPPY CLINICA DOCTORULUI CU CARE A NĂSCUT DE DOUĂ ORI)

Sexy-ispita de la ”Insula Iubirii” a  pășit în 2019 cu dreptul. La scurt timp după ce a revenit din vacanța de iarnă, bomba sexy pare foarte hotărâtă să demareze o afacere de zile mari. (NU RATA, AICI: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ CU GARAJUL DE MULTEEE MILIOANE € AL ȘEICULUI ÎNDRĂGOSTIT DE O ROMÂNCĂ ISCUSITĂ!)

A investit în propriul vis…

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre investițiile sexy-ispitei, care a mizat pe o afacere despre care crede că îi va aduce stabilitatea financiară. Concret, Maria Ilioiu a pus la bătaie 20.000 de euro pentru a-și îndeplini un mare vis, acela de a-și deschide propriul magazine de haine.

Și dacă tot devine ”patroneasă”, vedeta s-a gândit să-și achiziționeze și o mașină ultimul răcnet. Așa se face că, de vreo câteva zile, Maria Ilioiu face senzație pe străzile din Capitală cu un BMW X1 pe care a cheltuit aproximativ 15.000 de euro. (NU RATA, AICI: CE REACȚIE A AVUT MARIA ILIOIU DUPĂ CE S-A AUZIT CĂ NU VA MAI FI ISPITĂ)

Maria Ilioiu e pusă pe fapte mari la început de an

Rolul de ispită s-a încheiat!

Maria Ilioiu, sexy-ispita de la ”Insula Iubirii”, spunea că rolul ei în îndrăgitul show filmat în Thailanda s-a încheiat. Ea a adăugat însă că este dispusă să redevină ispită în următoarele sezoane. (NU RATA, AICI: MARIA ILIOIU DE LA “INSULA IUBIRII”, CRITICATĂ DUPĂ CE “A SCĂPAT” PE INTERNET O POZĂ)

„Bărbatul pe care l-am cucerit a fost cel mai frumos lucru din sezonul acesta, mi-a plăcut că a fost cu adevărat o provocare. Experien’a «Temptation Island – Insula iubirii», din Thailanda, este unică de fiecare dată, cu oameni noi, povești noi… Mă fascinează să văd cum oameni reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se apropie de ei, deși ar vrea. 

Aș accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simțit bine, m-am distrat și am învățat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepții. De exemplu, cât de falși și ipocriți sunt unii oameni”, a mărturisit ea, potrivit a1.ro.

Maria a postat și pe contul ei de Facebook un mesaj prin care își anunța fanii că parcursul ei în cadrul competiției, a luat sfârșit. „Sper că v-a plăcut emisiunea și tot sezonul 4. Aici rolul meu de ispita s-a încheiat… La revedere Buburuzel și abia aștept să văd confruntarea cu viitoarea mireasă… Sper că și voi”, a scris Maria Ilioiu, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)