Filmări în premieră cu garajul de multeee milioane € al șeicului îndrăgostit de o româncă iscusită!

Publicat: 16/01/2019 | 22:57

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmări cu garajul de multe milioane de euro al șeicului îndrăgostit de o româncă iscusită, pentru care a venit, de altfel, la București cu avionul privat. Miliardarul arab are o colecție nemaivăzută de mașini. (CITEȘTE ȘI: DEŢINĂTORUL UNEI AVERI FARAONICE A ATERIZAT, ÎN SECRET, PE AEROPORTUL BĂNEASA)

Site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini formidabile din garajul șeicului B. I., vestitul miliardar din Qatar îndrăgostit de iscusita româncă Oksana Sianov (care, pe Facebook, se recomandă Anastasia). (NU RATA, AICI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PROTV, ”CONDAMNATĂ” PENTRU RESTANȚE LA ÎNTREȚINERE)

O colecție de peste 10 milioane de euro

Din câte se poate observa, miliardarul de origine arabă deține o impresionantă colecție de bolizi de lux, iar garajul acestuia se poate confunda ușor cu un salon auto. În parcul impresionant pe care-l deține B.I, arabul îndrăgostit de iscusita româncă Oksana, se regăsesc cel puțin șapte mașini Ferrari, mai multe Rolls Royce-uri, un Mercedes-Maybach, dar și un Mercedes S-Class. Colecția nemaivăzută a miliardarului arab este estimată la peste 10 milioane de euro. (NU RATA, AICI: IUBITA L-A ”TRADUS” CU ALIBEC PE ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI!)

Imagini în premieră cu garajul fabulos al șeicului îndrăgostit de o româncă

Șeicul a venit, în mare taină, la București!

În urmă cu aproximativ trei ani, de dragul româncei, B.I. a venit în mare secret în România. După ce a aterizat, cu avionul personal, pe Aeroportul Băneasa, șeicul a mers direct la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală, unde a petrecut o noapte de vis alături de Oksana, într-un apartament elegant.

Cei doi n-au ezitat nicio secundă să-şi arate sentimentele înainte să intre în camera de hotel şi s-au copleşit cu gesturi tandre. Foarte interesant este că şeicul este extrem de vigilent pentru un… şeic normal: i s-a părut că este urmărit când se plimba prin hotel şi la liftul de la parter, când se pregătea să urce cu Oksana, i-a făcut semn unuia dintre însoţitori să se uite după persoana pe care o suspecta. Modul la care i-a făcut semn (cu două degete la ochi şi după aia a imitat mersul) însă denotă cunoştinţe peste medie în zona filajului, limbajului codificat în semne, ceea ce este lăudabil pentru simpaticul nostru erou qatarez.

Șeicul și iscusita româncă, gesturi tandre

Potrivit surselor noastre, la acea vreme, B.I. a intenționat să se implice în câteva afaceri la noi în țară. Arabul s-a interesat de o clădire de patrimoniu din apropierea Bucureștiului pentru care a și licitat. Potrivit surselor D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO), el a participat și la o licitaţie pentru clădirile Swan din Pipera, organizată de Casa de Insolvenţă Transilvania. Licitaţie pe care a pierdut-o (a oferit 20+ milioane euro) în faţa unor ciprioţi care au plătit semnificativ mai mult (30+ milioane euro) pentru ansamblul imobiliar. (NU RATA, AICI: ISCUSITA DE 20 DE ANI CARE L-A ÎNNEBUNIT PE MILIARDARUL ARAB ARE GUSTURI RAFINATE)

 

Miliardarul a venit în mare taină la București, cu avionul privat, ca să o vadă pe iubita româncă

Oksana, răsfățată de iubitul arab

De când este iubita șeicului, Oksana a călătorit în aproape toate locurile luxoase din lume, bineînţeles împreună cu miliardarul arab sau cu o prietenă pe care a luat-o ca să nu fie singură dacă şeicul era ocupat cu multele lui afaceri. Dar nu doar destinaţii de lux ne-au acaparat privirile, ci şi acareturile etalate de tânăra răsfăţată. Practic, genţile, pantofii, hainele ei ”strigă” bunăstarea… arabului.

Oksana, răsfățată de iubitul arab

Potrivit surselor noastre, B.I. i-a dat bani să cumpere un apartament, i-a luat un Mercedes C coupe, modelul nou, zero kilometri, şi, nu în ultimul rând, un superb Hermes (aproximativ 8.500 de euro), gentuţa ei de suflet. Şi uite aşa, din câteva cadouri, arabul a cheltuit aproximativ 250.000 de euro pentru bunăstarea româncei. (NU RATA, AICI: BOSSUL DE LA „AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE”, FILMAT SĂRUTÂNDU-SE LA BERLIN CU NOUA IUBITĂ!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)