Iscusita de 20 de ani care l-a înnebunit pe miliardarul arab are gusturi rafinate. Şeicul i-a luat Mercedes, apartament, Hermes şi acareturi de…peste 250.000 €!

Publicat: 18/10/2016 | 00:00

Vă povesteam ieri despre o prinţesă modernă, a zilelor noastre, cu origini  ruseşti şi care s-a stabilit de mulţi ani în România. Oksana Sianov, 20 de ani, e născută în Siberia, dar s-a integrat perfect aici. Şi-a făcut o groază de prietene şi, chiar dacă umblă mult prin Dubai, Doha, Monte Carlo sau Beverly Hills, ea spune că ”acasă e România”!

Ca orice prinţesă, Oksana (care pe Facebook se recomandă Anastasia) şi-a găsit şi un… prinţ! De fapt, nu e un prinţ  ca oricare alt prinţ, ci un prinţ… arab: e un şeic cu o avere cât Sahara de mare, unul dintre cei mai bogaţi oameni din zona Golfului Persic.

Oksana/Anastasia l-a înnebunit cu formele ei pe unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Qatar
Oksana/Anastasia l-a înnebunit cu formele ei pe unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Qatar

Vă daţi seama şi singurei ce înseamnă MARE când vorbim despre averea şeicului, doar dacă amintim că ţara lui natală, Qatar (în care el e top-total, nu e vreun orişicine), e a doua din lume ca PIB pe cap de locuitor. Ceva ce miniştrii noştri doar au citit prin cărţile de literatură economică pe la Facultate.

Aşadar, Oksana (află aici MAI MULTE despre ea!) l-a făcut pe şeic să se super-îndrăgostească de ea, efort care a meritat cu vârf şi îndesat. Vă veţi convinge de ce zicem asta! Scriam ieri că arabul a aterizat zilele trecute cu propriul avion pe Aeroportul Băneasa. Îl cuprinsese dorul de prinţesa lui şi a venit să o pupe, să petreacă o noapte cu ea, dar să facă şi o afacere, la care a avut ghinion. Ce poate fi mai romantic?! Ei, doamnelor, veţi fi surprinse. Şeicul e mai romantic decât atât, lucru pe care l-am descoperit pe contul de Facebook al Oksanei.

Miliardarul arab ţine nebuneşte la iubita lui rusoaică, iar ea ţine la... ”etichetă”
Miliardarul arab ţine nebuneşte la iubita lui rusoaică, iar ea ţine la… ”etichetă”

De când este iubita lui, rusoaica ”adoptată” de România a călătorit în aproape toate locurile luxoase din lume, bineînţeles împreună cu miliardarul arab sau cu o prietenă pe care a luat-o ca să nu fie singură dacă şeicul era ocupat cu multele lui afaceri. Dar nu doar destinaţii de lux ne-au acaparat privirile, ci şi acareturile etalate de tânăra răsfăţată. Practic, genţile, pantofii, hainele ei ”strigă” bunăstarea… arabului.

Fiecare prezenţă a Oksanei pare studiată până la ultimul detaliu
Fiecare prezenţă a Oksanei pare studiată până la ultimul detaliu

Tânăra de care s-a îndrăgostit şeicul este  răsfăţată cu tot soiul de cadouri ultra-scumpe
Tânăra de care s-a îndrăgostit şeicul este răsfăţată cu tot soiul de cadouri ultra-scumpe

Oksana poartă rareori aceeaşi pereche de pantofi (schimbă ”ca pe şosete” modele de 700-800 E de la Valentino, Louboutin), se accesorizează cu eşarfe de la Alexander McQueen sau Louis Vuitton şi îşi expune graţios genţile Chanel (are mai multe modele, pe culori diferite, fiecare exemplar costă în jur de 3.200-3.500 de euro!)

Colecţia de genţi a Oksanei ar putea stârni invidia oricărei femei
Colecţia de genţi a Oksanei ar putea stârni invidia oricărei femei

De curând, bogatul şeic i-a dat bani să cumpere un apartament – ea a ales Prelungirea Ghencea că e mai ieftin şi a vrut să rămână şi cu nişte cash -, i-a luat un Mercedes C coupe, modelul nou 0 km, şi nu în ultimul rând un superb Hermes (aprox. 8.500 de euro), gentuţa ei de suflet. Şi uite aşa, din câteva cadouri, s-au cheltuit 250.000 de euro.

Oksana umblă prin Bucureşti cu gentuţa ei de suflet, Hermes, şi maşina cumpărate de iubitul arab
Oksana umblă prin Bucureşti cu gentuţa ei de suflet, Hermes, şi maşina cumpărate de iubitul arab

Cu toate că, aparent, unii ar fi tentaţi să-i judece sentimentele, să le pună pe seama cadourilor scumpe pe care le primeşte regulat de la şeicul ultra-bogat, Oksana e alt gen de fată. Surse din anturajul tinerei ne-au mărturisit că dragostea s-a ”cuibărit” în sufletul ei şi atunci când iubitul din trecut nu era atât de bogat. Franco Baronu (ex-partenerul Oksanei) nu avea nici pe departe averea qatarezului, dar asta n-a contat pentru fată. Franco era, ce-i drept, un puşti de bani gata (fiul afaceristului bănătean Dragoş Mihai, zis Baronu) şi, în ciuda vârstei de 18 ani, avea un ”CV amoros” consistent.

Puştiul de bani gata, Franco Baronu, a fost doar o ”etapă” din viaţa prinşesei
Puştiul de bani gata, Franco Baronu, a fost doar o ”etapă” din viaţa prinşesei

Printre cuceririle lui, cam 100 la număr (cum se lăuda), s-a aflat într-o vreme şi Simona Traşcă. Poveste complicată cu acest Franco Baronu, cu care, până la urmă, Oksana n-a vrut să se mai lege la cap, aşa că s-a reorientat către un miliardar adevărat. Revenim mâine cu o altă poveste despre idila ca-n ”O mie şi una de nopţi” dintre Oksana/Anastasia şi şeicul ei. Desigur, cine are detalii suplimentare, ne poate scrie pe pont@cancan.ro.

Adrian Nicolae

Citește și...