Fosta prezentatoare de la PROTV, ”condamnată” pentru restanțe la întreținere! Judecătorii au stabilit că…

Autor: I.D.
Publicat: 15/01/2019 | 22:52

Celebra Vica Blochina a ajuns în situația nedorită de a fi dată în judecată de către vecini pentru… restanțe la întreținere. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din procesul pe care fosta prezentatoare de la PRO TV îl are cu Asociația de Proprietari a complexului în care locuiește. (CITEȘTE ȘI: AMENINȚĂRI DURE ȘI ACUZAȚII DE INFIDELITATE ÎNTRE ȘTIRISTA DANA RĂZBOIU ȘI MILIONARUL ”COCA COLA”)

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! Vica Blochina, una dintre cele mai bine cotate vedete, a fost dată în judecată de vecinii de bloc. Cu toate că frecventează cercuri selecte, iar mulți dintre prietenii ei sunt milionari, fosta prezentatoare de la PRO TV a acumulat restanțe măricele la întreținere, drept pentru care Asociația de Proprietari a acționat-o în judecată. (NU RATA, AICI: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE E DE NEOPRIT)

Vica, obligată de instanță să plătească datoriile la întreținere

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră din procesul pe care Vica Blochina îl are cu vecinii săi. Din câte se pare, fosta balerină a omis să mai plătească întreținerea, dar și cota parte ce-i revine pentru lift. Astfel că s-a ales cu un proces de toată frumusețea.

După ce Asociația de Proprietari a blocului în care locuiește Vica s-a adresat instanței pentru a-și recupera pagubele, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au decis să o oblige pe vedetă la plata unei sume deloc de neglijat, dar și a cheltuielilor de judecată. (NU RATA, AICI: BIANCA & ALEX BODI AU NEGOCIAT ÎMPĂCAREA CU O CARAVANĂ DE ȘAMPANII LA NUBA!)

Soluția pe scurt: Admite cererea. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantei suma de 4.889,25 lei, compusă din: suma de 1.889,44 lei reprezentând cote de întreţinere restante pentru perioada noiembrie 2017 – aprilie 2018, suma de 55,80 lei, reprezentând fond lift inverter pentru perioada noiembrie 2017 – decembrie 2017, suma de 451,98 lei, reprezentând fond de reparaţii pentru perioada noiembrie 2017 – aprilie 2018, suma de 163,27 lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente cheltuielilor restante din perioada noiembrie 2017 – aprilie 2018 şi suma de 2.328,76 lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente cheltuielilor restante din perioada august 2016 – octombrie 2017. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare apel care se va depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Vica, o femeie extrem de senzuală

La Marriott, cu ”elvețianul” Birlic

Până la vestea cu procesul pierdut, fosta prezentatoare de la PRO TV începuse anul 2019 cum nu se putea mai bine. Recent, Vica Blochina a avut o întâlnire relaxantă, la Marriott, cu ”elvețianul” Birlic.

După un scurt periplu pe străzile aglomerate din București, Vica și ”magnatul” cu Rolls Royce au parcat în fața Hotelului Marriott din Capitală. Îmbrăcată elegant, așa cum ne-a obișnuit, fosta balerină a coborât de la volanul bolidului cu numere de Elveția etalând un zâmbet larg.

Vica și ”elvețianul” Birlic s-au îndreptat apoi, cu pași repezi, spre intrare. După care au pășit direct în lift și s-au refugiat în una dintre luxoasele camere. Acolo unde ar fi de presupus că s-au delectat cu băuturile rafinate cu care ”elvețianul” se lăuda pe rețelele de socializare. Asta pentru că Birlic a postat, în prealabil, un video cu portbagajul Rolls-ului, doldora de sticle cu licori fine. Iar după poza pe care Vica Blochina a postat-o pe unul dintre conturile de socializare – în pat, purtând doar un halat – se poate specula că atmosfera din camera de hotel a fost una destinsă. (DETALII AICI)

Vica Blochina are un băiețel cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani.  Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. La numai 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă chiar în clubul în care lucra ca balerină, iar cei doi au avut o relație vreme de 16 ani.

Ieşirea sa din anominat s-a produs pe fondul unui proces în care fosta balerină l-a dat în judecată pe fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României pentru nerecunoaşterea paternităţii lui Edan, copilul pe care Vica a susţinut că-l are cu Piţurcă.

În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan. Fostul selecţioner a fost somat să-i plătească Vicăi o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI DODEL A JUCAT ”LA DUBLU” ÎN LOFT, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...