Oli Jr. a recucerit-o pe ”tiribombă” cu Brabusul de 350.000 €!

Publicat: 16/01/2019 | 22:58

La scurt timp după ce a răvășit Bucureștiul cu noul bolid de lux pe care-l conduce, un Brabus de peste 350.000 de euro, Dani Olăroiu a recucerit-o pe fosta iubită de care s-a despărțit în urmă cu doar câteva luni. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu juniorul titratului tehnician și celebra ”Tiribomba”. (CITEȘTE ȘI: JUNIORUL LUI OLI A ZĂPĂCIT BUCUREȘTIUL CU NOUL BRABUS DE 350.000 €!)

La aproape 30 de ani, Dani Olăroiu duce, fără exagerare, o viață de nabab, dacă ne raportăm la mașinile luxoase pe care juniorul celebrului antrenor le are la discreție. (NU RATA, AICI: BOSSUL DE LA „AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE”, FILMAT SĂRUTÂNDU-SE LA BERLIN CU NOUA IUBITĂ!)

Tot Centrul Vechi, cu ochii pe ei

Imediat după ce a făcut senzație prin București cu noul bolid de lux, un superb Brabus 700, evaluat la 350.000 de euro, Oli Jr. a reușit să o recucerească pe fosta iubită de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni. După toate aparențele, imediat ce ar fi aflat de noua achiziție a fostului ei iubit, cea cunoscută în lumea bună a Capitalei drept ”Tiribomba” s-a întors în brațele tânărului.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi în centrul Capitalei. După ce au întors toate privirile cu ”OZN-ul” pe patru roți în care se aflau, Dani Olăroiu și ”Tiribomba” s-au oprit în Centrul Vechi. Imediat după ce Oli Jr. și-a parcat Brabus-ul de peste 350.000, cei doi au intrat în unul dintre localurile din zonă. (NU RATA, AICI: FIUL LUI OLĂROIU S-A DESPĂRȚIT DE ”TIRIBOMBĂ”! MOTIVUL…)

Dani Olăroiu s-a împăcat cu ”Tiribomba”

S-au separat din cauza unor SMS-uri cu bucluc

Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Dani Olăroiu și „Tiribomba” s-ar fi separat după ce tânăra ar fi găsit în telefonul iubitului ei mai multe mesaje pe care acesta le transmitea unor alte dive din showbiz. Și, astfel, au decis să ia o pauză în relație. Fapt care i-a surprins pe apropiații lor, mai ales că cei doi ar fi avut chiar și planuri de căsătorie.

De precizat că, la rândul ei, „Tiribomba” ar fi fost fix în același fel “agățată” de Dani Olăroiu. Prin intermediul SMS-urilor. Din informațiile obținute de site-ul nr. 1 din România, mesajele pe care fiul celui mai bine plătit antrenor român le trimitea altor domnișoare nu erau, neapărat, compromițătoare. Însă cei doi au hotărât, la vremea respectivă, să stea departe unul de celălalt pentru o perioadă. (NU RATA, AICI: IUBITA L-A ”TRADUS” CU ALIBEC PE ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI!)

Cosmin Olăroiu nu ar fi de acord cu relația fiului său

Potrivit unor surse D.A.S, Cosmin Olăroiu nu ar fi fost de acord cu relația lui Dani, deoarece şi-ar fi dorit un alt model de iubită pentru fiul său. Însă, în cele din urmă, s-a împăcat cu ideea că Dani formează un cuplu cu o fată cu un trecut tumultuos. Tânărul i-ar fi spus părintelui său că „Tiribomba” este aleasa inimii sale şi că vrea din tot sufletul să-i devină soţie. (CITEȘTE ȘI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PROTV, ”CONDAMNATĂ” PENTRU RESTANȚE LA ÎNTREȚINERE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...