Camelia Potec, probleme de sănătate cu fetița ei. Diagnosticul primit de micuța Caelia Ioana de la medici

Publicat: 24/10/2019 | 12:21

Camelia Potec a întâmpinat probleme de sănătate cu fetița ei, Caelia Ioana. În cadrul unui interviu oferit recent, fosta campioană olimpică la înot a făcut dezvăluiri emoționante despre diagnosticul primit de micuța ei prințesă de la medici. Vedeta a vorbit și despre cum își împarte responsabilitățile cu partenerul său de viață de când este mămică.

Citește și: Camelia Potec și-a botezat fetița! Primele imagini cu tatăl copilului ei

Camelia Potec, probleme de sănătate cu fetița ei, Caelia Ioana

Camelia Potec și-a făcut curaj și a vorbit despre drama pe care a trăit-o la scurt timp după ce fiica sa, Caelia Ioana, a venit pe lume. Potrivit mărturisirilor sale, micuța a fost suspectă de boli teribile, printre care se numără și unele tumori, iar primele trei luni de viață și le-a petrecut prin spitale, făcând tot felul de analize. Când unul dintre specialiști i-a zis vedetei că trebuie să-i facă RMN fetiței sale, aceasta s-a opus și, astfel, doctorii nu au putut să îi pună un diagnostic clar. Din fericire, în prezent, fiica fostei sportive nu se confruntă cu nicio problemă gravă de sănătate.

“Noi am avut şi nişte probleme de sănătate în primele trei luni şi am trecut prin nişte momente foarte, foarte grele. Noi sperăm că am trecut peste ele, pentru că trebuie să revenim acum să avem siguranţă 100% că nu sunt probleme. Caelia a fost suspectă de foarte multe lucruri negative şi atunci a trebuit ca trei luni să stăm numai pe la doctori. A fost suspectă de lucruri nasoale, de la tumori până la insuficienţă… Înainte de Crăciunul trecut, trebuia să ajungem să-i facem un RMN şi să-i facem anestezie totală. Acolo am spus: «Stop!», este prea mult, şi dacă era să-i găsească ceva la acel RMN, nu se putea interveni până la un an. Şi atunci trebuia oricum refăcut, la 6 luni sau la un an. Mi s-a părut un pic aiurea ca un copil de o lună şi ceva să-l adormi, să-i faci anestezie totală, în condiţiile în care oricum trebuie să-i faci şi la 6 luni. Şi atunci am spus: «Stop! Hai să ne bucurăm de Sărbători, de familie, să fim toţi acolo şi să vedem anul viitor». Iar anul următor (n.r.: anul acesta) n-a mai fost nevoie, a declarat Camelia Potec în cadrul emisiunii “E OK să fii vedetă?”, moderată de Dana Săvuică.

Citește și: Primele declarații ale Cameliei Potec după ce și-a botezat fetița: ”Am așteptat de când s-a născut acest moment…”

“Am făcut o înţelegere cu partenerul meu şi ne ajutăm unul pe celălalt, pentru că nu poţi să-ţi iei copilul cu tine şi să stai 6 ore într-o şedinţă sau să urmăreşti calificările sau finalele mondiale. În momentul în care eu plec cu treabă, el îşi ia concediu şi o luăm şi pe cea mică, iar când pleacă el cu treabă, îmi iau eu concediu şi mergem împreună şi, automat, eu am grijă de cea mică. În Coreea nu s-a putut. Acum o să plecăm cu ea probabil în decembrie 2 săptămâni în Kuweit, acolo unde are el treabă. În rest, pentru deplasările de o zi-două, e greu s-o luăm cu noi”, a mai dezvăluit fosta sportivă, relatează revista Ok! Magazine.

Camelia Potec, mămică pentru prima dată la 36 de ani

Camelia Potec a născut pe 4 septembrie 2018 o fetiță minunată, care a primit numele de Caelia Ioana. Fosta campioană olimpică la înot își dedică acum tot timpul familiei și chiar mărturisit anul acesta, când a împlinit 37 de ani, că își dorește să îi facă micuței sale prințese o surioară sau un frățior. Despre cununia religioasă, fosta sportivă a spus că nu se grăbește și vrea să aibă timp să organizeze o ceremonie așa cum și-a dorit-o dintotdeauna.

Citește și...