Camelia Potec și-a botezat fetița! Primele imagini cu tatăl copilului ei

Publicat: 10/11/2018 | 21:38

Mare sărbătoare mare, în familia Cameliei Potec! Fosta sportivă și-a botezat fetița a cărei nașă a fost nimeni alta decât… Gabi Szabo!

Celebra înotătoare și-a creștinat astăzi micuța! Camelia Potec a fost activă până în ultima săptămână de sarcină și nu a lăsat deoparte activitățile zilnice. A adus-o pe lume pe fetița ei, Caelia Ioana Gabriela, prin cezariană și a micuța a primit nota 10 la naștere. (CITEȘTE ȘI: CAMELIA POTEC, ÎN CULMEA FERICIRII. A DEVENIT MĂMICĂ PENTRU PRIMA OARĂ. CINE A FĂCUT MARELE ANUNȚ)

După câteva ore de travaliu, bebeluşul a venit pe lume fără complicaţii. Vestea a dat-o Roxana Ciuhulescu, într-o postare pe Instagram: „Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetiţă frumoasă ca mama ei, care a primit nota 10 la naştere. ☺️ De astăzi, prietena mea @cameliapotec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrăţişez, dragă Camelia, şi îi urez pruncuţei viaţă lungă şi frumoasă alături de părinţii ei! ☺️??❤️?? P.S. Poate ne încuscrim ???”

Camelia Potec a creștinat-o pe fetița ei astăzi. Fosta campioană la natație este în culmea fericirii, iar la botezul minunii sale au participat nume mari din lumea sportului. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Camelia, Potec, așături de tatăl fetiței sale, de fetița ei și nașii micuței

Camelia Potec, cerută în căsătorie anul trecut

În urmă cu mulţi ani, pe vremea când  era sportivă de performanţă, Camelia Potec a fost intens curtată de Prinţul Albert de Monaco. Lucru confirmat chiar de Doina Sava, antrenoarea Cameliei. În timpul concursului Mare Nostrum din Monte Carlo, din 2000, Prinţul s-a îndrăgostit de înotătoarea din România, însă românca a fost refuzat. Ulterior, Prinţul Albert s-a căsătorit tot cu o fostă înotătoare, Charlene Wittstock. Iar fosta campioană la natație a fost cerută în căsătorie de către un ”ofițer” la sfârșitul anului trecut. (CITEȘTE ȘI: CAMELIA POTEC SI FLORIN PIERSIC, O RELATIE OLIMPICA!)

”Nu a fost deloc greu în cazul meu să rămân însărcinată. Mi-am planificat cu viitorul meu soţ nunta în septembrie, dar trebuie să o amânăm. Am primit inelul în ajunul Crăciunului. E o dragoste fulgerătoare, matură, cu de toate. Ne ştiam de luni bune şi ne-am întâlnit când a trebuit. Am acceptat să beau o cafea cu el şi de atunci am ieşit mai des. Am terminat 2017 foarte obosită, analizele nu mi-au ieşit foarte bune, mi-au arătat că am vitaminele şi calciul la limitele minime, am avut un an greu şi eram extenuată. La jumătatea anului am mers la un control şi am aflat că şansele erau 50 – 50 să fie totul ok”, a spus Camelia Potec într-un interviu. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

 

Citește și...