Cântăreața Jo ne-a făcut cele mai intime mărturisiri: ”Iubitul trage de mine să…”

Publicat: 20/10/2018 | 23:26

Din primăvara acestui an, senzuala cântăreață Jo trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr chipeș care face parte tot din industria muzicală românească.(Cum câștigi bani rapid)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă amănunte picante din relația celor doi tineri artiști. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA MILIONARULUI COCOȘ A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ CU BOGĂTAȘUL IRANIAN!)

După ce și-a întâlnit marea iubire în studioul celebrului Smiley, în urmă cu aproximativ nouă luni, Jo, pe numele ei real Ioana Anuța, trăiește o veritabilă poveste de dragoste. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Simpaticul Alex Stanciu, Juno, cum e cunoscut în lumea cântăreților, este tânărul în brațele căruia Jo și-a găsit fericirea după ”despărțirea” de Randi. (NU RATA, AICI: FIUL LUI OLĂROIU S-A DESPĂRȚIT DE ”TIRIBOMBĂ”)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat amănunte nemaiștiute din relația celor doi. JO și iubitul au dat cărțile pe față, într-un interviu oferit în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL KANAL D A ”DAT ATACUL” LA BOMBARDIERA DE LA BAMBOO)

La capitolul gelozie, Jo e campioană

”Am momente de gelozie, eu zic că nu sunt absurd, dar am momentele mele”, ne-a mărturisit iubitul artistei. Jo nu a putut să stea nepăsătoare și a intervenit în discuție. Blondina ne-a spus franc: ”Nu sunt neapărat geloasă, dar sunt posesivă. Uneori eu pot să fiu geloasă atât pe mama lui, cât și pe sora lui. Este doar al meu și punct”.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Cu toate că a mărturisit că este un tip gelos, Alex este cel care o îndeamnă pe blondină să adopte un stil vestimentar cât mai incitant și senzual. ”El trage de mine să port tocuri și rochițe scurte. Dar la un moment dat o să înceteze, că știe că nu are șanse de izbândă”, ne-a declarat Jo.

”În tot ce facem există o balanță și un echilibru și asta ne face să avem o relație fericită. Încercăm să învățăm din greșeli și să schimbăm câte ceva la noi”, a adăugat artista.

Pe numele său complet Ioana Bianca Anuța, Jo s-a născut la 29 august 1994, în Slatina, orașul în care a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”, profil bilingv. La vârsta de 13 ani a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiază actoria, secția teatru, la Universitatea Hyperion din București. (NU RATA, AICI: PRIMUL SĂRUT ÎNTRE BIANCA DRĂGUȘANU & MUSCULOSUL ALEX)

Jo a recunoscut că este o iubită posesivă

Jo, carieră în plină ascensiune

Începuturile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X-plod, la vremea aceea singura trupă de rock formată din copii. Timp de aproximativ trei ani, Ioana a fost solista trupei, participând la numeroase concursuri muzicale. În anul 2009, a participat în Finala Eurovision Junior România cu piesa „Girls don’t cry”.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

În 2012, a participat la X Factor, și s-a clasificat pe locul al doilea în finală. Ioana Anuța a fost eleva lui Dan Bittman. După experiența de la X Factor, Ioana Anuța devine Jo și colaborează cu alți artiști din muzica românească în emisiunea „Te cunosc de undeva”.(NU RATA: IUBITUL BIANCĂI A FOST CĂSĂTORIT DE 2 ORI, IAR NAȘ I-A FOST TEMUTUL TÂMPLARU!)

Vara anului 2013 îi aduce rolul de prezentatoare în cadrul unei emisiuni de divertisment, numită „Vara pe val”, difuzată pe TVR. A moderat zilnic emisiunea, în direct, de la malul mării.

În 2014, colaborează cu Uddi pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”. Tot în 2014, Jo lansează o nouă piesă, în colaborare cu Dorian Popa. Cântecul se numește „Dragoste nebună” și este compusă de către artistă, alături de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G și Adrian Țuțu. (NU RATA, AICI: POVESTEA NECENZURATĂ A UNEI TINERE DIN IAȘI, DANSATOARE ÎNTR-UN NIGHTCLUB)

În 2015, Jo lansează primul single solo numit „Șoapte” în colaborare cu Dorian Popa. După câteva luni, tot în 2015, Jo colaborează cu Randi și lansează single-ul și videoclipul „Până vara viitoare”.

În noiembrie 2015, Jo colaborează cu Geørge (ex-Jorge) pentru single-ul „Nimeni nu-i perfect”, lansat alături de un videoclip care traduce în imagini o serie de trăiri care duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A PIERDUT O PERSOANĂ DRAGĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...