Acasă » Exclusiv » Iubitul Biancăi a fost căsătorit de 2 ori, iar naș i-a fost temutul Tâmplaru!

Iubitul Biancăi a fost căsătorit de 2 ori, iar naș i-a fost temutul Tâmplaru!

De: Cancan 18/10/2018 | 22:50

Cu toate că Alex Bodi se poate considera unul dintre cei mai fericiți bărbați, după ce a reușit să ajungă la inima celei mai râvnite blonde din showbiz-ul românesc, se pare că, de-a lungul vieții, musculosul Biancăi Drăgușanu nu prea a avut noroc în dragoste. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii uluitoare din trecutul iubitului blondinei.  Tânărul a bifat două mariaje eșuate, iar nașul său a fost temutul Tâmplaru.(CITEȘTE ȘI: PRIMUL SĂRUT ÎNTRE BIANCA DRĂGUȘANU & MUSCULOSUL ALEX)

După ce s-a despărțit de Tristan Tate, fosta prezentatoare de la Kanal D și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr afacerist.  De aproximativ două luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ DESPRE RELAȚIA LUI ALEX BODI CU BIANCA DRĂGUȘANU)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare din trecutul tânărului afacerist. Bărbatul în brațele căruia se pare că și-a găsit liniștea sufletească celebra blondină a bifat două mariaje eșuate. Cu toate că relațiile pe care musculosul blondinei le-a avut, până la ea, nu au rezistat, în urma acestora au rezultat două fetițe care îl fac pe iubitul Biancăi un fericit și mândru tătic. (NU RATA, AICI: PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU S-A SĂRUTAT ÎN PUBLIC CU ALEX BODI)

Legătura cu temutul Tâmplaru

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), anul trecut, când Alex Bodi și-a pus pirostriile pentru a doua oră,  părinte spiritual i-a fost temutul Adrian Tâmplaru, capul lumii interlope din Sibiu. 

Din câte se pare, legătura de prietenie dintre iubitul Biancăi și Adrian Tâmplaru este una extrem de strânsă. De-a lungul anilor, Alex Bodi și Adrian Tâmplaru s-au fotografiat în diferite ipostaze. Cei doi se mândresc pe rețelele de socializare cu locurile exclusiviste unde au petrecut, dar și cu petrecerile de cinci stele pe care le-au organizat, atât în țară cât și peste hotare.(CITEȘTE ȘI: PROCURORII I-AU DESCHIS DOSAR LUI COSMIN CONTRA)

Mai mult decât atât, în urmă cu câțiva ani, musculosul Biancăi, care este originar din Mediaș, a locuit o bună perioadă de timp în Germania, unde și-a cumpărat un apartament pe care, ulterior, l-a dat spre închiriere pentru suma de aproximativ 1.500 de euro și s-a mutat în Spania, acolo unde locuiește și familia lui în prezent.

Din câte se pare, Alex Bodi, noul iubit al Biancăi a decis, de curând, să revină în Germania. (NU RATA, AICI: PRIMA REACȚIE A BIANCĂI DRĂGUȘANU, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ S-A CUPLAT CU ALEX BODI)

Alex Bodi alături de nașul său, temutul Tâmplaru

Bianca a mers în Spania ca să-i cunoască familia iubitului

La finalul săptămânii trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în Spania! Blondina nu a mers singură, ci împreună cu Alex Bodi. Iar motivul a fost unul bine întemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, musculosul om de afaceri a luat-o pe frumoasa blondă în Peninsula Iberică pentru a-i cunoaște părinții. Familia tânărului trăiește de mulți ani acolo și Alex ar fi decis că este momentul potrivit pentru a o prezenta pe Bianca celor mai importante persoane din viața lui. 

Alex Bodi nu s-a oprit, însă, aici. După excursia din Spania, omul de afaceri dus-o pe Bianca Drăgușanu în Franța, la Paris, acolo unde a răsfățat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mică avere pe accesorii de lux, iar apoi au „copilărit” puţin în parcul de distracţii Disneyland.

Sărut ca în filme, pe aeroport

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fost însă singuri, ci împreună cu fetița tânărului, de care vedeta a avut grijă în permanență. Iată, însă, că, într-un final, a venit și momentul despărțirii. Care a avut loc pe aeroportul Beauvais, din Paris. Galant, Alex Bodi a condus-o pe Bianca Drăgușanu până la terminalul de îmbarcare. Ocazie cu care tânărul afacerist a sărutat-o, romantic, ca în filme, pe prezentatoarea TV.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, imaginea cu gestul tandru  dintre prezentatoarea TV și noul ei partener. După sărut, Bianca Drăgușanu s-a urcat în avion, cu destinația București, iar Alex Bodi și-a văzut, în continuare, de treabă prin Paris. Cei doi nu vor sta, însă, despărțiti prea mult timp pentru că omul de afaceri urmează, la rândul lui, să vină în țară. A mai rămas în Franța, probabil pentru a rezolva anumite afaceri. Un lucru este, însă, cert! Prezentatoarea TV și musculosul Alex au dus relația la un nivel superior și formează, în prezent, cel mai mediatizat cuplu din showbiz. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU SE DISTREAZĂ ÎN PARIS, IAR TRISTAN TATE SLĂBEȘTE VĂZÂND CU OCHII)

Bianca Drăgușanu și Alex au petrecut câteva zile magice la Paris

Cum a început relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, dezvăluia, în urmă cu doar câteva zile, o sursă din anturajul superbei blonde.(NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORII” UNUI BOGĂTAȘ IRAKIAN FAC SENZAȚIE PRINTRE PUȘTII DE BANI GATA DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei:
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care s-au confruntat
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...