E oficial! Adevărul gol-goluț despre relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu

Publicat: 10/10/2018 | 11:53

La doar o zi după ce Bianca Drăgușanu a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se ținea de mână cu Alex Bodi, prieteni apropiați de-ai focoasei blonde rup tăcerea despre cât de serioasă este de fapt, relația dintre cei doi. Mai mult, una dintre surse a dezvăluit că fosta prezentatoare TV se pregătește să părăsească România pentru o lună. Ea va merge pe tărâmuri mai însorite… exotice… într-una dintre țările din Asia.

Citește și: EXCLUSIV! Bianca Drăgușanu a semnat cu Antena 1! Producătorii mega-show-ului TV o vor plăti cu… UN SAC DE BANI!

E oficial! Adevărul gol-goluț despre relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu se întâlnește cu Alex Bodi de la finalul verii, în perioada în care ea și fostul iubit, Tristan Tate, se aflau într-o pauză din relația lor toxică. Potrivit mărturisirilor unei surse, excentricul milionar britanic era imatur pentru o relație serioasă, ceea ce frumoasa blondină caută. Spre deosebire de fostul partener al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi o respectă enorm pe vedetă și o tratează ca pe o regină; însă, ea nu vrea să își asume în acest moment o relație.

“Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a dezvăluit o sursă din anturajul fostei prezentatoare Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Citește și: EXCLUSIV | Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce s-a spus că s-a cuplat cu Alex Bodi

Iar asta nu e tot! Cea mai bună prietenă a vedetei a mărturisit adevăratul motiv pentru care, deocamdată, între omul de afaceri Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu este o relație amoroasă.

“Bianca Drăgușanu nu vrea să-și asume o relație acum, mai ales că va pleca în Asia pentru o lună. Nu poate să spună că intră într-o relație, că mai apoi nu știe ce va fi. Cel mai bine consideră că este să lase lucrurile să vină de la sine.

Se vede cu Bodi Alex, bărbatul o curtează, îi aduce flori constant și se poartă cu ea cum ar trebui să se poarte orice bărbat, cu o femeie care merită. Atunci când a fost cu Tristan Tate, Bianca nu a avut ochi pentru alți bărbați. În momentul în care se vedea cu Bodi Alex, Bianca era certată cu Tate, se aflau într-o pauză”, a povestit una dintre cele mai bune prietene ale Biancăi Drăgușanu, conform sursei citată mai sus.

Citește și: Bianca Drăgușanu – ce înălțime și câte kilograme are, de fapt

Citește și: Anda Adam, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a spus că Victor Slav nu a luat-o de soție

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...