”Prințișorii” unui bogătaș irakian fac senzație printre puștii de bani gata din România! Au mașini de 1 milion € și…

Publicat: 17/10/2018 | 23:06

Familia lor deține un cunoscut lanț de magazine din Capitală, iar ”Prințișorii” lui Tomah Khaled Alsamarra’i fac senzație printre puștii de bani gata din țara noastră. Fiii bogătașului irakian au mașini de un milion de euro și duc o viață de șeici. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu cei mai spectaculoși puști din București. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Tomah Khaled Alsamarra’i este patronul magazinelor SIR, din care face parte și cunoscutul complex comercial din zona Lujerului, dar și al hotelurilor cu același nume. Milionarul a făcut avere din afacerile pe care le derulează în România, iar copiii săi se bucură din plin de succesul în business pe care îl are tatăl lor. Motiv pentru care își merită, fără să exagerăm, supranumele de “Prințișorii SIR”.

(VEZI ȘI: ”MOGULUL TIPOGRAFIILOR” ȘI-A VÂNDUT AFACEREA ȘI A SPART O AVERE PE SUPER-MAȘINI!)

În martie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, imagini cu Ahmed, fiul cel mare al milionarului irakian, care răvășea Bucureștiul cu mașini de sute de mii de euro (TOATĂ POVESTEA AICI). Acum a venit rândul altor copii ai boss-ului de la SIR să iasă în evidență. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Sofian și Wael, doi dintre urmașii lui Tomah Khaled Alsamarra’i, duc o viață la care mulți copii pot doar visa. Puștii sunt, cu siguranță, unii dintre cei mai fericiți tineri de pe plaiurile autohtone. Locuiesc într-un palat impunător din nordul Capitalei și nu ratează nicio ocazie să se fotografieze cu toate bunurile de preț ale familiei.

Mașini de aproape un milion de euro!

Tomah Khaled Alsamarra’i are în garaj bolizi de aproape un milion de euro! Alături de care puștii milionarului se afișează extrem de mândri. Porsche Panamera S (250.000 de euro), Mercedes Maybach (150.000 de euro) și Mercedes G AMG 63 V 8 (150.000 de euro) sunt doar trei dintre mașinile cu care “Prințișorii SIR” s-au pozat recent, iar imaginile vă sunt prezentate, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) 

De precizat că în proprietatea familiei boss-ului SIR se mai află și alte “bijuterii”. Porsche Cayenne S (100.000 de euro), BMW Seria 5 (75.000 de euro) și Audi A4 (50.000 de euro) sunt celelalte mașini care își fac veacul în garajul lui Tomah Khaled Alsamarra’i.

O viață de lux, de care se bucură, evident, și puștii. Pentru că seniorul este, adesea, ocupat cu afacerile. Care merg strună! Tomah Khaled Alsamarra’i are mai multe hoteluri și mai multe complexe comerciale și învârte milioane și milioane de euro.

(NU RATA, AICI: CUM A PUTUT UN CUNOSCUT MILIONAR SĂ-ŞI PARCHEZE ROLLS-UL DE 300.000 € ÎN BURICUL CAPITALEI)

Wael și Sofian, doi dintre puști, duc o viață de lux!

Motiv pentru care copiii săi nu ratează nicio ocazie să facă spectacol în cluburile de lux din Capitală, unde nu se feresc să comande șampanie fină Armand de Brignac. Unde se prezintă îmbrăcați după ultima modă. Sofian este extrem de activ în localurile de fițe din București. În care atrage, de fiecare dată, toate privirile. Iar după aproape fiecare seară de distracție, urcă fotografii pe contul personal de socializare.

(VEZI ȘI: MILIONARUL NU A FOST LĂSAT SĂ INTRE ÎN TREI CLUBURI DE FIŢE DIN MAMAIA PENTRU CĂ ERA PREA… BRONZAT)

De partea cealaltă, Wael a ieșit în evidență, recent, cu o fotografie din palatul impresionant în care locuiește alături de familie. De asemenea, în curte există și un jacuzzi, unde puștiul s-a pozat în timp ce își potolea setea. Concluzia este că fiii “șeicului” irakian duc o viață minunată. “Condimentată” cu lux, nu glumă… Pe care și-ar dori-o orice copii de vârsta lor. Ei sunt, fără exagerare, noua generație de plătitori din București! (Cum câștigi bani rapid)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)