Prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca Drăgușanu s-a sărutat în public cu Alex Bodi: „Femeile…”

Publicat: 18/10/2018 | 16:35

Victor Slav nu a rămas indiferent după ce au apărut imagini cu Bianca și noul ei iubit, pe un aeroport din Franța, în timp ce se sărutau de despărțire. 

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat imagini în premieră absolută de pe aeroportul parazian Beauvais, cu primul sărut între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, noul ei iubit. Relația lor este, deja, oficială, iar fotografiile obținute stau mărturie în acest sens. Cei doi dau toate semnele că formează un cuplu și par mai fericiți ca oricând, mai ales după minivacanța pe care au petrecut-o în Spania și Franța.

Bianca se întâlnește cu Alex Bodi de la finalul verii, în perioada în care ea și fostul iubit, Tristan Tate, luaseră o pauză. Potrivit unor surse apropiate fostului cuplu, excentricul milionar britanic nu era chiar pregătit pentru o relație serioasă, ceea ce frumoasa blondină cauta. Și, după toate probabilitățile, ar fi și găsit. Alex ar aprecia-o enorm pe vedetă, tratând-o ca pe o regină.

În tot acest timp, Victor Slav pare că n-a rămas indiferent la ipostazele în care a fost surprins fosta lui soție și a transmis un mesaj pe Facebook, nu știm dacă însă este cu ”bătaie lungă”.

 

Citește și...