Prezentatorul Kanal D a ”dat atacul” la Bombardiera de la Bamboo! Imaginile vorbesc de la sine…

Publicat: 19/10/2018 | 23:05

Admirația și atenția cu care Cătălin Cazacu le tratează pe femeile frumoase sunt de notorietate. Cu toate că este implicat într-o relație serioasă cu sexy-știrista de la Kanal D, faimosul nu rămâne insensibil când în preajma lui se află alte frumuseți feminine. (Cum câștigi bani rapid) La cea mai recentă petrecere mondenă, care a avut loc într-un renumit club din Capitală, Cătălin Cazacu a „atentat” la ex-iubita lui Tristan Tate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini fabuloase cu celebrul participant la Exatlon și ”Bombardiera de la Bamboo”. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL BIANCĂI A FOST CĂSĂTORIT DE 2 ORI, IAR NAȘ I-A FOST TEMUTUL TÂMPLARU!)

Cătălin Cazacu s-a numărat printre invitații de marcă ai celui mai recent eveniment monden din București. Se pare că vestitul motociclist a profitat de ocazie și a ieșit, alături de colegul lui de platou Victor Slav, la ”vânătoare”. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

La scurt timp după ce și-a făcut apariția în renumitul club din Capitală, acolo unde a avut loc petrecerea cu ștaif, Cătălin Cazacu a pus ochii pe una dintre cele mai senzuale prezențe feminine din localul cu pricina, nimeni alta decât ex-iubita lui Tristan Tate, Raluca, supranumită ”Bombardiera de la Bamboo” (NU RATA, AICI: ”BOMBARDIERA DE LA BAMBOO” ȘI-A LUAT ȚEAPĂ CU ENGLEZUL BIANCĂI)

Se pare că fizicul de zeiță cu care a înzestrat-o mama natură pe focoasa brunetă cunoscută în lumea bună drept ”Bombardiera de la Bamboo” l-a făcut pe celebrul bărbat să „uite” pentru câteva ore de relația pe care o are cu sexy-știrista de la Kanal D.

”Amândoi cu mintea «scoasă»”

Prezentatorul a fost, pur și simplu, nedezlipit de focoasa brunetă, cu care s-a distrat până aproape de zorii zilei. Mai mult decât atât, când petrecerea era în toi, motociclistul și-a pus în valoare talentul de dansator parcă doar pentru a atrage atenția sexy-brunetei (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Iar drept mărturie stă o fotografie pe care ”Bombardiera din Bamboo” a postat-o pe o rețea de socializare și în care apare alături de faimos. ”Amândoi cu mintea «scoasă»”, a fost descrierea fotografiei cu pricina. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI-A FĂCUT DE CAP FĂRĂ IUBI ÎN CLUB)

Cătălin Cazacu, „fermecat” de ex-iubita lui Tristan Tate

Cătălin Cazacu, „forțat” de Ilinca Obădescu să facă publică relația lor

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care o are cu Ilinca Obădescu se pare că adevărul este altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Potrivit spuselor acesteia, asumarea relației cu prezentatoarea TV nu este întâmplătoare.

Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire.(NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Raluca, supranumită ”Bombardiera de la Bamboo, una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz

”Bombardiera de la Bamboo” ar fi încercat să se împace cu fostul iubit, după relația eșuată cu Tristan Tate

După ce s-a despărțit de milionarul englez, Raluca ar fi făcut tot posibilul să reia povestea de dragoste cu Bogdan Mihalcea, potrivit surselor noastre. Acesta, însă, nici nu ar fi vrut să audă de împăcare. I-ar fi transmis ”Bombardierei de la Bamboo” că este cazul să-și continue viața și să uite de trecutul comun pe care l-au avut.

Astfel că, într-un interval scurt de timp, bruneta a ajuns să rateze două legături. Cea mai serioasă a fost, totuși, cu Bogdan Mihalcea. Pentru că Raluca ar fi fost pentru Tristan Tate doar un moft de moment. (NU RATA, AICI: A PĂRĂSIT-O PE ”BOMBARDIERA DE LA BAMBOO” PENTRU…!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...