Carmen Minune, la momentul adevărului. Artista a dezvăluit câte operații estetice are. “Mama natură…”

Publicat: 05/06/2018 | 14:14

Camen Minune a vorbit despre posibilitatea de a intra pe mâinile medicilor esteticieni, dar și despre fotografiile în care apare în ipostaze sexy, pe care obișnuiește să le urce pe conturile personale de socializare.

„Mama natură m-a înzestrat ca lumea, nu am avut niciodată probleme de genul asta. Deci nu, nu am nicio operație estetică”, a spus Carmen Minune.

S-a spus că am pozat nud la piscină. S-a scris că am postat pe reţelele sociale poze cu mine interzise minorilor. A fost o poză de la piscină pe care eu am postat-o şi cei care au postat au blurat costumul de baie pretinzând că eu sunt nud. Foarte matur. Şi s-a mai scris că am fost încărcinată sau că sunt. Nu, nu am fost, nu sunt, iar în viitorul apropiat nu voi fi„, a mai spus Carmen Minune.

Carmen Minune, relație cu un regizor

Altfel, Carmen Minune a decis să se înscrie la SNSPA. Fiica lui Adrian Minune a avut media 7,38 la Bacalaureat, după ce s-au afişat astăzi rezultatele. La Limba şi Literatura Română a avut nota 8,7, la Istorie 6,5, iar la Geografie 7,4.

Carmen se iubeşte de mai bine de un an cu regizorul Bogdan Daragiu. Ea e fiica lui Adrian Minune. Pe numele din buletin Adrian Simionescu, artistul este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Cati, împreună cu care are trei copii: Carmen, Adriana şi Adrian.