CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017: Tudor Chirilă, mesaj neaşteptat pentru Smiley, după ce Ana Munteanu a fost declarată câştigătoare: “Vezi ce se intampla cand te…”

Publicat: 16/12/2017 | 11:28

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017 Ana Munteanu, eleva lui Smiley, a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea „Vocea României“. Tânăra în vârstă de 16 ani este originară din Chişinău, unde studiază muzica, însă visează să-şi clădească o carieră în Bucureşti.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017 „Sunt foarte emoţionată şi sunt extrem de fericită. Nu mă aşteptam! Plâng de fericire, pentru că simt că l-am făcut mândru pe Smiley, care e un antrenor minunat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi votat şi pentru că aţi avut încredere în mine. Sper să vă răsplătesc de acum încolo“, a spus Ana, la scurt timp după ce a fost anunţată câştigătoare.

În timp ce pe trei a fost Zsuzsana Cerveni din echipa Loredanei, locul al doilea i-a revenit lui Meriam Jane, din echipa lui Tudor Chirilă, care i-a transmis şi un mesaj echipei câştigătoare. “Vezi, vecine, ce se intampla cand te muti langa mine? Ti-am zis ca se ia…:)) Bravo, Smiley! Felicitari, Ana, ai fost minunata!  #vocearomaniei Jane, ai fost senzationala! Iti multumesc pentru zilele astea superbe si pentru tot ce am invatat de la tine! Multumesc publicului nostru care a gandit liber!
Si mai vreau sa le multumesc tuturor concurentilor mei pentru un sezon bestial de #vocearomaniei. Big thanks, Stefan, Laurentiu, Maria, Lidia, Daria, Razvan, Amedeo, Ioana, Oana, Bianca, Axenia, Raluca, Stelian!
”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Locul al patrulea a fost ocupat de Andrada Creţu din echipa lui Adi Despot, care a avut o reacţie incredibilă, nu se aştepta să ocupe ultimul loc. “Suntem putini, dar inimosi! Multumesc din suflet pentru toata sustinerea pe care ati acordat-o Andradei si Echipei Despot! Nu v-as schimba cu altii pentru nimic in lume!! One love!”, este mesajul lui Despot.

Citește și...