CAT ERA DE FRUMOASA! S-a sinucis din cauza Facebook-ului! O tanara s-a aruncat in gol! Reteaua de socializare este anchetata

Publicat: 28/05/2013 | 11:17
CAT ERA DE FRUMOASA! S-a sinucis din cauza Facebook-ului! O tanara s-a aruncat in gol! Reteaua de socializare este anchetata

O tanara, in varsta de 14 ani, a hotarat sa-si incheie socotelile cu viata din cauza mai multor comentarii rautacioase facute pe pagina ei de Facebook.

Carolina Picchio, originara din Novara (Italia) s-a sinucis la inceputul lunii ianurie dupa ce mai multe imagini neplacute cu ea au aparut in mediul virtual, iar la scurt timp au inceput sa curga si cementariile, iar fata deja ajunsese cunoscuta pentru clipurile deocheate in care aparuse.

Carolina Picchio

Cea mai rusinoasa fotografie in care a aparut este cea in care Carolina se afla intr-o stare de nedescris, intr-o baie. Dupa toate astea, minora s-a aruncat in gol ed la etajul trei al blocului in care locuia, scrie Dilymail.co.uk.

Carolina Picchio

Asociatia Parintilor a depus o plangere penala impotriva retelei de socializare pentru rolul pe care l-a avut in producerea tragediei, iar opt adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, sunt anchetati in acest caz. „Legile italiene interzic celor sub 18 ani să încheie contracte. Totuşi, Facebook încheie efectiv un contract cu minorii, cu privire la intimitatea lor, fără ca părinţii lor să ştie. Revoltator este că mesajele urâte la adresa fetei au continuat şi după moartea ei”, au declarat membrii Asociatiei Parintilor sursei mentionate mai sus.

Carolina Picchio

L.C

Citește și...