Cătălin Scărlătescu dă ponturi pentru masa de Revelion! „Cei care o să mă asculte o să aibă un an minunat!”

Publicat: 31/12/2021 | 18:00

Unul dintre cei mai simpatici chef din România ne-a oferit cele mai utile sfaturi pentru ca, în noaptea dintre ani, să pregătim o masă de-a dreptul spectaculoasă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ponturile lui Cătălin Scărlătescu pentru cina de Revelion!

Masa de Revelion este o adevărată provocare pentru toată lumea și cum, la astfel de evenimente, se adună la un loc familia şi prietenii apropiați, este firesc ca totul să fie pus la punct în detaliu.

Cătălin Scărlătescu ne dă sfaturi pentru masa de Revelion/ Sursă foto: Instagram.com

Juratul de la “Chefi la Cuțite” a oferit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, cele mai tari sfaturi și ne-a expus cele mai noi tendințe culinare, pentru ca masa de Anul Nou să fie una extraordinară.

“Revelionul de anul acesta se face în verde și roșu din grădină. Folosim doar legume verzi și roșii. Se «poartă» salatele de toate felurile. Peștele trebuie să fie vedeta de pe masa de Revelion. Trebuie să fie neapărat gătit la abur sau la grătar. Cei care o să mă asculte și o să mânânce așa, eu zic că o să aibă un an minunat. Să lase rața, pulpele, mușchiulețul. De Revelion, anul acesta, creveții, moluștele și peștele sunt actorii principali. Un An Nou fericit și să auzim numai de bine”, ne-a spus Cătălin Scărlătescu.

(VEZI ȘI: CHEF CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU FACE PROPUNERI INEDITE PENTRU MASA DE CRĂCIUN: ”HAI SĂ TĂIEM CEAPĂ, CARTOFI, CHESTII VEGETARIENE. LEGUMELE N-AU NERVI ȘI NU SUFERĂ CÂND SUNT TĂIATE!”)

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, meniu exotic de sărbători

Anul acesta, cunoscutul chef de la Antena 1 a ales să petreacă sărbătorile de iarnă într-un loc exotic. Alături de noua parteneră, Doina Teodoru, și câțiva prieteni, Cătălin Scărlătescu se bucură de toate plăcerile vieții, în Thailanda.

Astfel că și masa de Crăciun, pentru Cătălin Scărlătescu, cel puțin, anul acesta a arătat total diferit. Simpaticul jurat de la “Chefi la cuțite” a renunțat la cârnați, sarmale și șorici, pentru homari și creveți.

Meniul ales de Cătălin Scărlătescu/ Sursă foto: arhivă personală

S-a cuplat cu “șefa răutăților” de la “iUmor”

Sfârșitul de an se pare că l-a prins cum nu se poate mai bine pe cunoscutul chef de la Antena 1. Viața lui Cătălin Scărlătescu s-a schimbat radical după ce „șefa răutăților” de la „iUmor” a reușit să-i „pună capac”. Celebrul chef trăiește o poveste de dragoste cu actrița Doina Teodoru.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, ne-a declarat Cătălin Scărlătescu.

(CITEȘTE ȘI: S-A „CUPLAT” CU „ȘEFA RĂUTĂȚILOR” DE LA „iUMOR”, IAR ACUM CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com