Caz real. Ce le-a spus o femeie nimfomană din Iași dispecerilor de la 112

Publicat: 23/03/2019 | 16:35
Caz real. Ce le-a spus o femeie nimfomană din Iași dispecerilor de la 112

Caz real! O femeie nimfomană din Iași a sunat la 112 și le-a spus dispercerilor că soțul ei nu dorea să întrețină relații intime cu ea.

Să auzi și să nu crezi! O femeie din Iași a avut un apel ”controversat” cu dispecerii de la 112. Individa a cerut ajutorul pentru a rezolva o problemă mai ”delicată”. Despre ce era vorba? Ei bine, soțul femeii nu dorea să întrețină relații intime cu ea.

Cazul nu este singular însă! Un alt apelant a solicitat ca polițiștii să îi aducă ceva de mâncare la domiciliu deoarece era frig și nu putea să meargă el însuși după mâncare. Pe aceeași temă, o persoană a întrebat polițiștii ce anume să mănânce la prânz. Un alt ieșean a solicitat sprijinul oamenilor legii pentru a determina conducerea societății publice de transport să înființeze o statțe de autobuz în fața blocului său. O altă persoana a solicitat sprijinul Poliției deoarece era nemulțumită de evaluarea profesională efectuată de șeful său.

O femeie a fost deranjată de cocoșul vecinului ei

Iar lista ”apelurilor” ieșite din comun nu se oprește aici!  O femeie era deranjată de cântatul cocoșului vecinilor și a solicitat intervenția polițiștilor.polițiștii din Iași s-au confruntat cu numeroase situații în care conducătorii auto s-au reclamat reciproc pentru neacordarea de prioritate la coborâre, respectiv urcare în rampă, iar ambii conducători considerau că au prioritate de trecere și au refuzat să deblocheze strada, uneori fiind necesară intervenția Politței pentru clarificarea situației.

Citește și...