Ce le-ar face Jennifer Lopez fostilor iubiti? Ai sa ramai uimit cand vei afla ce a declarat vedeta!

Publicat: 12/03/2014 | 21:34

Invitata intr-o emisiune radio, Jennifer Lopez a fost rugata sa aleaga intre a-i salva pe fostii ei iubiti intr-o situatie de criza sau a-i lasa de izbeliste.

Artistei i s-a expus un scenariu conform caruia ii gaseste pe Ben Affleck si Puff Daddy in mijlocul oceanului. Avand in vedere ca ea se afla intr-o barca, este rugata sa spuna ce le-ar face celor doi barbati, i-ar salva sau i-ar abandona acolo.

Jennifer Lopez

Cantareata a dat un raspuns care i-a facut pe toti sa se amuze. Jennifer a declarat scurt: „I-as lasa sa se inece pe nesimtitii aia!”. Dupa o scurta pauza, artista a adaugat ca a fost doar o gluma. „Ben, Puffy, stiti ca va iubesc! Stiti asta! Ei stiu asta!”, a explicat Jay Lo.

Jennifer Lopez

Are doi copii cu Marc Anthony

Jennifer a fost casatorita de 3 ori pana acum, insa a avut si o logodna care nu a mai apucat sa se concretizeze. Cantareata a fost maritata cu Ojani Noa, pentru mai putin de un an, dar si cu Cris Judd. Cu Marc Anthony, Jay Lo a avut un mariaj care a durat 7 ani, din care au rezultat gemenii Emme si Max.

Jennifer Lopez

Jennifer a avut o relatie cu Puff Diddy, in 1999, insa cei doi s-au despartit un an mai tarziu. In 2002, cantareata s-a logodit cu Ben Affleck, dar nunta a fost anulata cu doar o zi inainte de a avea loc, in 2004. Cu toate acestea, Jay Lo este in relatii foarte bune cu ambii.

R.O.
 

Citește și...