Acasă » Vedete » Ce sacrificii face Gabriela Cristea pentru familia ei. Vedeta a vorbit pe șleau, la scurt timp de la discuția legată despre divorț: „Cât de nedreaptă este viața”

Ce sacrificii face Gabriela Cristea pentru familia ei. Vedeta a vorbit pe șleau, la scurt timp de la discuția legată despre divorț: „Cât de nedreaptă este viața”

De: Cristina Cruceru 04/02/2024 | 14:45
Ce sacrificii face Gabriela Cristea pentru familia ei. Vedeta a vorbit pe șleau, la scurt timp de la discuția legată despre divorț: „Cât de nedreaptă este viața”
Gabriela Cristea / Foto:Captură Video

Gabriela Cristea este foarte prezentă în mediul online, acolo unde împărtășește trăiri și activități din viața ei cu internauții. Este urmărită de milioane de femei pe rețelele de socializare și a devenit un influencer îndrăgit, pe lângă jobul ei de prezentatoare de televiziune. Recent, a făcut câteva dezvăluiri legate de familia ei, lăsându-i pe toți mască. Vedeta de la Antena Stars a vorbit pe șleau despre sacrificiile pe care le face în fiecare zi, pentru ca fetițelor ei să nu le lipsească nimic. 

Nu mai este niciun secret faptul că Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu toți cei care o urmăresc. Cunoscuta prezentatoare TV este foarte sinceră și directă din fire și nu omite să le arate fanilor ei situațiile prin care trece în viața de zi cu zi, fie că sunt ele plăcute sau mai puțin plăcute.

Spre exemplu, de data aceasta vedeta de la Antena Stars a vorbit pe șleau despre sacrificiile pe care le face la jobul ei pentru ca fetițele ei să nu ducă lipsă de nimic. Moderatoarea nu petrece timp așa cum ar vrea, împreună cu Victoria și Iris, căci este chemată la datorie. Abia la sfârșit de săptămână, bruneta are timp suficient să se dedice în totalitate familiei.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea / Foto: Captură Video

„Este sâmbătă dimineață și este momentul meu favorit al zilei, pentru că alergăm de dimineața până seara în timpul săptămânii și sâmbăta este momentul acela în care știm că urmează joaca, bucuria și tot ce trebuie să fac împreună cu familia mea. Deja am avut o tură de x și 0 cu Victoria, adică joaca noastră a început de dimineață și acum le-am lăsat un pic să se joace împreună, pentru că voiau să facă schimb de Pokemoni. Nu mă întrebați ce sunt, eu doar îi cumpăr.

Stăteam așa în dimineața asta și mă gândeam că uneori viața nu este chiar așa cum ne dorim noi să fie, pentru că, trebuie să recunosc, de când au venit fetele, îmi doresc atât de mult să petrec timpul cu ele și, din păcate, uite că situația nu stă chiar așa. Veneam, în momentul în care le-am avut pe ele, la pachet cu o carieră care trebuia să continue, cumva și ca exemplu pentru ele, ca să înțeleagă că viața nu este doar ca să stai, să te joci, ci, la un moment dat, mami și tati le îmbrățișează și pleacă la serviciu. Dar stăteam și mă gândeam așa cât de nedreaptă este viața, pentru că, de mult ori, mi-aș dori să rămân cu ele și să nu mai plec la serviciu, să stau cu ele să le îmbrățișez, să le iubesc, să ne jucăm, să ne distrăm, să mâncăm împreună.

Știu că pare incredibil, dar da, de foarte multe ori lucrurile astea îmi lipsesc, pentru că eu mi-am dorit familie ca să pot să stau împreună cu ai mei. Tocmai de aceea, sâmbetele, în mod special, sunt cele mai importante și cele mai jucăușe. Acum le-am lăsat să se joace una cu cealaltă, că trebuie să le dai și spațiul lor de joacă, în care să facă doar ce-și doresc ele, nu doar ce-și doresc părinții”, a povestit vedeta TV, într-un clip video pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: CANCAN.RO I-A DESCUSUT! CE PLANURI SECRETE AU TAVI CLONDA & GABRIELA CRISTEA

Ce sacrificii face Gabriela Cristea pentru familia ei

Gabriela Cristea a vorbit și despre persoanele care nu o cred și nu o înțeleg în această situație. Prezentatoarea le-a explicat faptul că este un sacrificiu destul de mare să fie plecată de acasă aproape toată ziua și să petreacă atât de puțin timp cu cele două fetițe.

„Lumea poate să zică „Păi cum? Că ai timp suficient”. Nu am timp de stat cu fetele suficient, pentru că, de obicei, eu sunt cea care se trezește dimineața tocmai ca să am niște momente de stat cu ele atunci când le duc la școală și la grădiniță. După ce le luăm de la școală și de la grădiniță, mai am vreo oră și jumătate înainte de a pleca la serviciu. Practic, eu serile nu mi le petrec cu ele. Și atunci, niciodată nu sacrificăm weekendurile, nu muncim niciodată în weekend, ci doar stăm și ne bucurăm unii de ceilalți și încercăm să ne umplem de energie, pentru că știm că urmează o altă săptămână în care ne vedem puțin, dar puținul acela este de mare calitate. (…)”, a mai spus vedeta.

CITEȘTE ȘI: TAVI CLONDA NU O MENAJEAZĂ DELOC PE GABRIELA CRISTEA. „TREBUIE SĂ SLĂBEASCĂ”

Ce spunea Gabriela Cristea despre divorț

Discuția aceasta a venit la puțină vreme de la o altă conversație puțin controversată. Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au vorbit în fața tuturor despre divorț și despre ce implică o despărțire. Sigur că, nu se pune problema unei separări în cazul lor, însă vedeta și partenerul ei abordează adesea și astfel de subiecte pe rețelele de socializare.

„Am mai vorbit și altă dată despre divorț și v-am spus că lucrurile n-au fost simple în cazul meu. Credeți-mă, chiar dacă ajung să meargă de mâna la tribunal sau la notar, tot sunt dificile lucrurile, pentru că ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele cu persoane respectivă și rămân tot felul de lucruri undeva acolo ascunse în suflet, căci nu mă refer la cele financiare sau la schimbatul de acte, acolo nici nu vreau să mă mai gândesc pentru că acolo într-adevăr niște probleme destul de mari, când vine vorba de partaj, evident”, spunea Gabriela Cristea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...