Ce se intampla in aceste momente cu Tudorel Popa! „Omul bormasina”, dat disparut

Publicat: 09/01/2016 | 19:36
Ce se intampla in aceste momente cu Tudorel Popa! „Omul bormasina”, dat disparut

Tudorel Popa, cunoscut si drept "Omul Bormasina de la Romanii au talent", a plecat din Romania, pentru a munci in Italia, de unde s-a intors in tara cu suficienti incat sa-i ajute pe cei saraci, dar si sa se relaxeze la munte.

Tudorel Popa

Tudorel Popa a parasit Romania pentru Italia, insa doar pentru o scurta periaoda de timp. „Omul-Bormasina” a muncit la un supermarket din Tivoli, iar pentru 20 de zile, cat a stat peste hotare, el a fost renumerat cu 700 de euro.

Revenit in tara, Tudorel Popa s-a dus la munte, pentru cateva zile de relaxare. Dupa ce se va intoarce in Tulcea, unde locuieste, „omul bormasina” va merge la orfelinate, pentru a ajuta si copiii saraci. 

tudorel popa

“Am fost sa lucrez la un supermarket in Italia, la Adrian Nechifor, am lucrat in Tivoli, am stat 20 de zile sa lucrez acolo ca sa strang bani. Am strans vreo 700 de euro, acum sunt la munte, ma recreez. La Negoiu la munte, ma recreez la niste oameni care sunt tot din Tulcea, ei sunt ca parintii mei. Asa cum e si tata Maruta.

Si in Italia mi-am facut doua familii. E vorba de Adrian Nechifor si Gabriel Buceag, pentru care am si lucrat. Au grija de mine in Italia. Toate treburile astea s-au intamplat datorita lui Catalin Maruta. El m-a dus pentru prima data la Roma in excursie si de atunci ma cunosc cu oamenii astia.”, a declarat Tudorel Popa, pentru CANCAN.ro

Citeste si:

Il mai tii minte pe Tudorel Popa? A slabit enorm. Cum arata acum „Omul Bormasina”

Tudorel Popa isi doreste sa-si gaseasca jumatatea: „Am avut o iubita, dar ne-am despartit in septembrie”

Se intoarce la curatenie

Tudorel se bucura de zilele libere pana luni, cand va incepe din nou serviciul. El va lucra in continuare, pentru a se putea intretine, dar si pentru a ajuta copiii fara familii. „Am avut concendiu o luna, acum, pe 11, incep munca la salubrizare. A fost foarte frumos si inca ma bucur ca am reusit sa vad atatea in timpul asta.” , a mai spus „omul-bormasina”.

Chiar daca in fata statiei erau mai multe taxiuri si el avea un bagaj foarte greu,Tudorel a luat tramvaiul
Chiar daca in fata statiei erau mai multe taxiuri si el avea un bagaj foarte greu,Tudorel a luat tramvaiul

Tudorel Popa a devenit cunoscut gratie talentului sau de a imita diverse sunete, dar mai ales datorita faptului ca, desi are un salariu foarte mic pe care il incaseaza de la salubrizare, rupe din putinul sau si imparte cu cei sarmani.

Tudorel Popa
Citește și...